PB Nutrilon 4 Advanced Batolecí mléko 1000 g

Nutrilon 4 Advanced mléčná výživa malých dětí v prášku, další krok pro podporu …

Zobrazit více

Nutrilon 4 Advanced mléčná výživa malých dětí v prášku, další krok pro podporu imunity.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Poškozený obal Poškozený obal
Doprava zdarma Doprava zdarma
Upozornění: Poškozený obal - Zboží, které má pomačkanou nebo natrženou krabičku nebo jiné poškození obalu, které nemá vliv na používání.

Objevte naši nejnovější inovaci mlék Nutrilon 3 Advanced, speciálně vyvinutou pro podporu imunitního systému a normálního vývoje. Počátek života vašeho děťátka je výjimečné období. Složení pokračovacích mlék Nutrilon je inspirováno mateřským mlékem. Nutricia má přes 120 let zkušeností s výživou miminek a malých dětí. Zapálený tým s více než 500 vědci a odborníky se již 50 let věnuje výzkumu mateřského mléka a jeho vlivu na vývoj miminek a jejich imunitní systém.

Nutrilon 3 Advanced batolecí mléko od ukončeného 24. měsíce obsahuje:

  • HMO 3´GL a prebiotika GOS/FOS
  • Živiny na podporu imunitního systému (Vitamíny C a D)*
  • Omega-3 (DHA)
  • Vápník

Zdravotní tvrzení

Vitamín D pro správný růst a vývoj kostí u dětí, kyselina alfa-linolenová, která přispívá k rozvoji mozku a nervové soustavy, vitamíny C a D přispívající ke správné funkci imunitního systému. Všechna pokračovací kojenecká mléka obsahují vitamíny C, D a kyselinu alfa-linolenovou dle požadavků legislativy.

Nutriční tvrzení

Jedinečné složení obsahuje patentovanou směs PREBIOTIK GOS/FOS a LCP**, oligosacharid mateřského mléka 3´GL (3´galaktosyllaktóza), který přináší unikátní proces výroby, vitamíny C a D, které přispívají k podpoře imunity a také vápník potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí. Tato inovativní receptura je bez palmového oleje.

Upozornění

Výrobek je určen pro výživu dětí od 2 roku věku. Nutrilon 4 Advanced má být součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte a není náhradou mateřského mléka. Pro zdraví dětí je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Nevhodné pro děti do 1 roku věku. Kojení je pro děti nejlepší. Podporujeme doporučení WHO - plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy. Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte. Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného. Dohlédněte na hygienu zoubků.

Zkuste také další výrobky značky Nutrilon, které naleznete v kategoriích Juniorská mléka (4-5), Matka a dítě a Dětská výživa a nápoje. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Pilulka bazar.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN6001056163
ZnačkaNutrilon
Produktová řadaNutrilon Advanced
Věk>24 měs.
Vlastnosti  100% recyklovatelná nádoba  Bez palmového oleje
Velikost balení1000 g
Stav zboží  Poškozený obal
Originální názevPB NUTRILON Advanced 4 1kg - Poškozený obal