Ambipur Elektrický strojek komplet 3Vol. Vanilla 20 ml

Akce
Akce: Cashback až 800 Kč!
Více informací zde.

Osvěžovač vzduchu AMBI PUR byl zhotoven s objemem 20 ml. Tento osvěžovač …

Zobrazit více

Osvěžovač vzduchu AMBI PUR byl zhotoven s objemem 20 ml. Tento osvěžovač vzduchu je jednorázový. Udržet svůj domov krásně voňavý nebylo nikdy snazší!

Akce
Akce: Cashback až 800 Kč!
Více informací zde.
Můžete mít v úterý 21. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v úterý 21. 5. od 13:00
Pilulka Expresem již v úterý 21. 5. od 09:00
209 Kč
Cena za 10 ml: 104,50 Kč
Cashback Cashback

Chcete mít koupelnu krásně provoněnou? Pak by vás mohl zaujmout automatický osvěžovač vzduchu AMBI PUR. Pak budete nadšeni z elektrického osvěžovače vzduchu AMBI PUR. Co do intenzity vůně, tu si sami regulujete podle vlastní potřeby. Doporučuje se především k provonění koupelen. Využijete ho k provonění v podstatě jakékoliv místnosti.

Charakteristika:

  • Osvěžovač vzduchu AMBI PUR získáte ve formě automatického osvěžovače vzduchu
  • Osvěžovač vzduchu AMBI PUR se vkládá do zásuvky
  • Interiér vaší koupelny osvěží vanilková vůně
  • Dodá vašemu interiéru svěžest
  • Dle potřeb nastavitelná intenzita vůně
  • Tento typ dosahuje objemu 20 ml
  • Slouží na jedno použití

Upozornění

Důležité bezpečnostní pokyny: Připojte spotřebič pouze do zásuvky zdroje střídavého proudu a ujistěte se, že napájecí napětí v domácnosti odpovídá napětí na vašem přístroji. Spotřebič je určen pouze k použití s vonnou náplní Febreze / Ambi Pur. Použití jiných látek může způsobit otravu nebo požár. Tento přístroj mohou používat děti od 8 let a osoby se sníženými fyzickými, smyslovými nebo duševními schopnostmi nebo s nedostatečnými zkušenostmi a znalostmi, pokud jim byl pod dohledem nebo instruktorem o používání spotřebiče bezpečným způsobem a rozuměl nebezpečím zapojeno. Dbejte na to, aby děti nepoužívaly přístroj na hraní. Děti nesmí provádět čištění ani údržbu přístroje bez dozoru. Vyvarujte se silných nárazů do odpařovače. Pokud odpařovací strojek nefunguje nebo se poškodí, vyjměte jej ze zásuvky elektrického proudu. Odpařovací strojek neotvírejte. Nepokládejte ho na lakované, barvené nebo plastové povrchy, ani do jejich blízkosti. Před čistěním odpojte strojek ze zásuvky elektrického proudu a potom ho utřete suchým hadříkem. Nedotýkejte se odpařovacího strojku mokrýma rukama ani kovovými předměty. Pokud se tekutá náplň vylije, okamžitě ji utřete. Do lahviček nenalévejte žádné tekutiny. Odpařovací strojek nezakrývejte ani nenatírejte. Nepoužívejte ve stísněných prostorách. Používejte v dobře větraných prostorách. Neumísťujte v blízkosti zdroje tepla nebo přímého slunečního záření. Přes noc vyjměte strojek ze zásuvky. Odpařovací strojek pravidelně kontrolujte. Protože strojek pracuje s teplem, bude se během normálního provozu trochu zahřívat. Pokud se strojek nadměrně zahřívá, okamžitě jej odpojte ze zásuvky elektrického proudu. Stejně postupujte v případě silného zápachu nebo kouře. Osoby s přecitlivělostí na vůně by měly tento výrobek používat s opatrností. Po použití vyvětrejte místnost.

Složení

Linalool, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, Limonene, Geranyl Acetate, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalyl Acetate, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Dimethyl Heptenal, Ethyl Linalool, Hexyl Salicylate, 2.2.6-Trimethyl-A-Propylcyclohexanepropanol, Lauraldehyde, Citronellol, Methylcyclopentadecenone, Heliotropine, Cyclamen Aldehyde, Rose Ketone-4, Allyl Cyclohexylpropionate, Delta-Damascone, Dihydro-Gamma-Ionone.

Zkuste také další produkty značky Ambipur, které jsou v kategoriích Difuzéry, Drogerie a Elektrické difuzéry. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Elektrické difuzéry.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8700216154987
ZnačkaAmbipur
Druh vůně  Vanilková
Úprava vzduchu - vlastnosti  Automatické vypnutí
Velikost balení20 ml
Originální názevAMBI PUR EL.STROJEK KOMPLET 3VOL.VANILLA 20 ML