Avène Sun Tónovací fluid SPF50+ 50 ml

AVENE Sun Lehký Tónovací fluid SPF50 na obličej chrání Vaši pleť nejen před …

Zobrazit více

AVENE Sun Lehký Tónovací fluid SPF50 na obličej chrání Vaši pleť nejen před UVB a UVA, ale také před modrým světlem způsobujícím poškození buněk, stárnutí pleti a vznik hyperpigmentací.

Můžete mít v pondělí 20. 5.  více info
4ks skladem
V Pilulka Boxu již v pondělí 20. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pondělí 20. 5. od 09:00
729 Kč
Cena za 10 ml: 145,80 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
1 458 Kč
1 028 Kč

Díky lehké textuře se vstřebává již za 3 vteřiny* a nezanechává na pleti stopy. Přírodní odstín se přizpůsobí většině tónů pleti, sjednocuje pleť a je ideální každodenní bází pod make-up. Je voděodolný.

Vlastnosti:

  • Chrání Vaši pleť nejen před UVB a UVA zářením, ale také před modrým světlem způsobujícím poškození buněk, stárnutí pleti a vznik hyperpigmentací
  • Má vláčnou texturu, která nemastí a nelepí a hydratuje pleť až na 8 hodin
    • Je ideální bází pod make-up, proto je vhodný jako každodenní péče pro slunné dny ve městě i na dovolené. Je voděodolný
  • Má šetrné složení vhodné i pro tu nejcitlivější pleť

Účinné látky:

  • TriAsorB, nový sluneční širokospektrální filtr chránící nejen před UV zářením, ale také modrým světlem až do 450nm. Díky této inovaci snižuje o 95 % poškození buněk vyvolané slunečním zářením** a přispívá tak účinně k boji proti škodlivým vlivům slunce a viditelným poškozením kůže

  • Antioxidační komplex zajišťuje dvojí antioxidační účinek pro komplexní ochranu buněk

  • Termální voda Avene zklidňuje, zjemňuje citlivou pleť a působí proti podráždění.

Výsledky studií:

  • Vstřebá se již za 3 vteřiny*
  • Nezanechává stopy - 91 %**
  • Lehká textura - 84 %**

*Smyslový profil, 15 osob, jednorázová aplikace

**% spokojenosti, 74 osob, 14 dní používání

Dávkování

Aplikujte přípravek 20 minut před vystavením se slunečnímu záření. Pro zajištění uvedené úrovně ochrany aplikujte průměrně 6 dávek na obličej a krk dospělého.

Pro zachování úrovně ochrany aplikaci často opakujte, zejména při pocení, po plavání a osušení ručníkem.

Upozornění

Zabraňte styku s očima. K vnějšímu použití. Prostředky na ochranu proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu před ultrafialovým zářením. Pro zachování úrovně ochrany aplikaci často opakujte, zejména při pocení, po plavání a osušení ručníkem. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko.

Složení

Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Phenylene Bis-Diphenyltriazine, Water (Aqua), Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Titanium Dioxide (CI 77891), Potassium Cetyl Phosphate, Oryza Sativa (Rice) Starch (Oryza Sativa Starch), Isononyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Tapioca Starch, VP/Eicosene Copolymer, Alumina, Benzoic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Fragrance (Parfum), Glyceryl Behenate, Glyceryl Dibehenate, Iron Oxides (CI 77492) (CI 77491) (CI 77499), Isopropyl Myristate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Polyhydroxystearic Acid, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Propylene Carbonate, Stearalkonium Hectorite, Tocopheryl Glucoside, Tribehenin, Xanthan Gum.

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Avène, které jsou v kategoriích Kosmetika, Opalování a Tělové krémy na suchou pokožku. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Dermokosmetika na opalování.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN3282770149111
ZnačkaAvène
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Fluid
Vlastnosti  Hydratační  UV filtr  Voděodolné
SPF – Ochranný sluneční faktor  SPF 50
Typy pleti  Citlivá pleť
Péče o pleť  Denní
Velikost balení50 ml
Originální názevAVENE Sun Tónovací fluid SPF50+ 50ml