Braun Satin Hair 3 - HD 350 To Go

Akce
Akce: Cashback až 800 Kč!
Více informací zde.

Braun Satin Hair 3 HD 350 To Go – výkonný vysoušeč vlasů Style & Go s …

Zobrazit více

Braun Satin Hair 3 HD 350 To Go – výkonný vysoušeč vlasů Style & Go s technologií Ionic. S výkonem 1600 Wattů je vysoušeč vlasů Satin Hair 3 ideálním nástrojem pro účinné vysoušení vlasů a jejich špičkovou ochranu. Vyberte si model HD 350 ideální na cesty. Díky optimální distribuci tepla, ochraně před přehřátím a lámáním vlasů a technologií Ionic vysoušeč Satin Hair 3 vaše vlasy při vysoušení ochrání.

Akce
Akce: Cashback až 800 Kč!
Více informací zde.
Můžete mít za 19 dní ve středu 12. 6.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již ve středu 12. 6. od 17:00
Pilulka Expresem již ve středu 12. 6. od 13:00
969 Kč
Cashback Cashback

Všechny vysoušeče vlasů Satin Hair optimálně synchronizují distribuci tepla, proudu vzduchu a rychlost vysoušení, takže zajišťují šetrnou, a přesto účinnou teplotu vysoušení – schválil nezávislý německý institut pro výzkum vláken DWI. DrySafe – vysoušejte si vlasy bezpečně každý den. Multi-voltage Pro bezpečné a pohodlné užívání kdekoliv a kdykoliv. Tvarovaná tryska – Pro vaše jedinečné účesy Nastavení teploty a proudu vzduchu – na rukojeti Skládatelná rukojeť – Pro využití na cestách Funkce Ionic – Saténové ionty obklopí každý jednotlivý vlas a rychle obnoví rovnováhu jeho vlhkosti, která se obvykle při úpravě vlasů nadměrným teplem ztrácí.

Vlastnosti:

  • Výkon 1600 W
  • Síťový přívod 2m
  • Závěsné očko

Zkuste také další produkty značky Braun, které naleznete v kategoriích Fény, Akce a slevy a Elektro. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Fény.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN3030050182354
ZnačkaBraun
Délka kabelu v metrech2
Technické parametry fénu  Očko k zavěšení  Ionizační funkce
Výkon ve wattech1600
Originální názevHD 350 FÉN BRAUN