Braun Satin Hair 7 - AS 720 Ionic

Akce
Akce: Cashback až 800 Kč!
Více informací zde.

Každodenní úprava vlasů bude hračka s teplovzdušným ondulačním kartáčem Braun …

Zobrazit více

Každodenní úprava vlasů bude hračka s teplovzdušným ondulačním kartáčem Braun Satin Hair 7, který je vybavený ionizační technologií IONTEC. Miliony aktivních iontů odstraní nežádoucí statickou elektřinu a vaše vlasy budou v okamžiku hladké, lesklé a plné života.

Akce
Akce: Cashback až 800 Kč!
Více informací zde.
Můžete mít za 19 dní ve středu 12. 6.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již ve středu 12. 6. od 21:00
Pilulka Expresem již ve středu 12. 6. od 17:00
1 490 Kč
Cashback Cashback

Vysoušejte a tvarujte své vlasy bez rizika poškození. Jemné kartáčové hroty jsou šetrné k pokožce i vlasovým kořínkům. Dokonale pročesávají, aniž by vlasy lámaly a dráždily kůži na hlavě. Vybrat si můžete ze dvou různých nástavců. S velkým kulatým kartáčem dosáhnete krásných vln, hřebenový nástavec vám pomůže vytvořit větší objem nadzvednutím vlasů od kořínků.

Rovnoměrné proudění tepla

Teplo se nástavci šíří rovnoměrně, a tak nedochází k přesušování vlasů. Zvolte si jeden ze 2 režimů, které regulují teplotu a sílu proudění vzduchu. Máte-li pocit, že je vzduch příliš horký, zmáčkněte tlačítko pro okamžité ochlazení, abyste předešli poškození vlasů. Před zamotáním vlasů do filtru kartáče chrání speciálně navržená mřížka.

Zkuste také další produkty značky Braun, které naleznete v kategoriích Akce a slevy, Elektro a Kulmy. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Kulmy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN3030050182415
ZnačkaBraun
Originální názevAS 720 KULMA BRAUN