Broskvové dětské příkrmy - Babybio (0 produktů)

Jsou dobře stravitelné, slaďoučké a bohaté na draslík. Ano, řeč je o broskvích. O ovoci, které by v jídelníčku vašeho maličkého nemělo chybět. Pokud budete připravovat příkrm doma, zkuste zralé broskve začerstva rozmixovat a udělat z nich pyré. …

Zobrazit více

Jsou dobře stravitelné, slaďoučké a bohaté na draslík. Ano, řeč je o broskvích. O ovoci, které by v jídelníčku vašeho maličkého nemělo chybět. Pokud budete připravovat příkrm doma, zkuste zralé broskve začerstva rozmixovat a udělat z nich pyré. Hned budete mít lahodnou broskvovou přesnídávku a navíc bez přidaného cukru. Další možností je podávat hotový broskvový příkrm malým jedlíkům s rýžovou nebo krupicovou kaší. Broskve navíc podporují chuť k jídlu. Takže pokud vaše děťátko není vyloženě Otesánek, zkuste to na něj s tímhle sladkým ovocem. 

Na Pilulce si vyberete z velkého množství přesnídávek a svačinek z broskví v kombinaci s dalším ovocem. Mrkněte taky na zeleninové či masové příkrmy. Ať je strava vašeho děťátka dokonale pestrá.

Zákazníci si nejvíc oblíbili řady HiPP, Sunar a Holle. Nejlépe hodnoceným produktem je HiPP Ovoce BIO Jablka s banány a broskvemi 125 g.

Vymazat všechny filtry

Nenašli jste, co jste hledali?

Pošlete nám tip na produkt a my ho zkusíme zařadit do nabídky.

Doporučit produkt
Nenašli jste, co jste hledali?

Potřebujete poradit?

Napište nám a rádi vám pomůžeme s výběrem a vyhledáváním vhodného produktu.

Potřebujete poradit?

Kategorii Broskvové příkrmy jsme pro vás seřadili podle hodnocení uživatelů od nejlépe hodnocených. Zboží z kategorie Broskvové příkrmy jsme pro vás poskládali od nejlevnějších po nejdražší. Nebo se podívejte na produkty z kategorie Broskvové příkrmy seřazené od těch nejkvalitnějších kousků.