Cosrx Krém s ceramidy a vyrovnávajícím efektem 80 g

Cosrx Comfort Ceramide Moisturizer účinně obnovuje křehkou rovnováhu kožních …

Zobrazit více

Cosrx Comfort Ceramide Moisturizer účinně obnovuje křehkou rovnováhu kožních buněk, a to díky unikátnímu složení s ceramidy. Díky nim dochází k posílení kožní bariéry a regeneraci a zklidnění citlivé pokožky.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Korejská kosmetika Korejská kosmetika

Lehký, ale zároveň konzistentní krém Cosrx Comfort Ceramide se stane nejspolehlivějším pomocníkem v závodu o dokonale krásnou, zdravou a zářivou tvář.

Vlastnosti:

  • Intenzivně hydratuje a regeneruje pokožku
  • Zklidňuje podráždění a zarudnutí
  • Zlepšuje elasticitu pokožky
  • Posiluje kožní bariéru
  • Nemastná textura

Aplikace

Naneste přiměřené množství krému rovnoměrně na celý obličej a dobře rozetřete, vyhněte se kontaktu s očima. Aplikujte každé ráno a/nebo večer.

Složení

Centella Asiatica Leaf Water, Butylene Glycol, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol , Betaine, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Olivate, Elaeis Guineensis (Palm) oil,Ceramide NP,Sorbitan Olivate,Hydrogenated Lecithin,Triethylhexanoin, Beeswax,Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil,Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Cyclohexasiloxane, Cassia Obtusifolia Seed Extract,Sucrose Distearate,Dipropylene Glycol, Panthenol, Niacinamide, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Glyceryl Stearate,Xanthan Gum,Sodium Hyaluronate, ,Limonene, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Linalool.

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Cosrx, které jsou v kategoriích Kosmetika, Pleťové krémy a Péče o pleť. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Pleťové krémy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8809598451445
ZnačkaCosrx
Forma  Krém
Velikost balení80 g
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Originální názevKrém s ceramidy a vyrovnávajícím efektem