Ecover Čistič koupelen 500 ml

Ekologický čistič určený na koupelny. Bezchybně čistí a nezanechává fleky. …

Zobrazit více

Ekologický čistič určený na koupelny. Bezchybně čistí a nezanechává fleky. Ušetříte s ním životní prostředí a zajistíte si čistotu v domácnosti.

Můžete mít v úterý 21. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v úterý 21. 5. od 13:00
Pilulka Expresem již v úterý 21. 5. od 09:00
149 Kč
Cena za 10 ml: 2,98 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Veganské Veganské
EKO EKO
EcocertEcocert

O společnosti

Ecover je jednou z nejpopulárnějších značek ekologické drogerie. Produkty Ecover jsou vyrobené na rostlinné nebo minerální bázi a neobsahují žádné složky z ropy. Jejich obaly jsou recyklovatelné a prostředky samotné jsou ekologicky rozložitelné, dopad na přírodu je tedy minimální. Ecover netestuje produkty na zvířatech a produkty jsou vhodné i pro citlivou pokožku. Společnost byla oceněna OSN za mimořádně ekologický provoz.

Frans Bogaerts založil firmu Ecover se svými spolupracovníky v roce 1979. Jejich prvním výrobkem byl prací prášek a časem vyvinuli prostředky do celé domácnosti. Roku 1992 postavil Ecover ekologickou továrnu v Malle v Belgii. Hlavním cílem firmy je údržba domácnosti s šetrností vůči životnímu prostředí.

Certifikát EcoCert

Tento certifikát není u produktů příliš běžný a není jednoduché ho získat. Standardy, které je potřeba splnit, byly záměrně stanoveny velmi vysoko. Týkají se nejen složení, ale i výrobního a distribučního procesu. Je vyžadována také velká transparentnost výrobců vůči zákazníkům.

Použití

Nastříkejte malé množství prostředku na čištěný povrch, rozetřete mokrým či suchým hadříkem a nechte chvíli působit, poté opláchněte vodou, nebo důkladně utřete mokrým hadříkem.

Složení

<5 % aniontové povrchově aktivní látky, <5 % neiontové povrchově aktivní látky, parfémy, L-(+)-mléčná kyselina, Limonene. D-glukopyranosa, oligomery, decyl oktyl glykosidy.

Upozornění

  • Uchovávejte mimo dosah dětí
  • L-(+)-mléčná kyselina Způsobuje vážné poškození očí
  • Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku
  • Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte lékaře.

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Ecover, které jsou v kategoriích Hygienické potřeby, Čisticí prostředky a Drogerie. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Čističe koupelen.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN5412533415346
ZnačkaEcover
Velikost balení500 ml
Forma  Sprej
Vlastnosti  100% recyklovatelná nádoba  EKO  Vegan  Netestované na zvířatech
Certifikáty  Ecocert
Čistič určený na  Univerzální
Originální názevECOVER čistič koupelen 500 ml ECOCERT