Ecover Prací prášek na barevné prádlo 1,2kg 1.2 kg

Ekologický prášek na praní Ecover. Určený na barevné prádlo. Šetří životní …

Zobrazit více

Ekologický prášek na praní Ecover. Určený na barevné prádlo. Šetří životní prostředí a zároveň prádlo účinně vypere a krásně provoní. Vhodný i pro citlivější pokožku.

Můžete mít v úterý 21. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v úterý 21. 5. od 21:30
Pilulka Expresem již v úterý 21. 5. od 17:00
299 Kč
Cena za 1 kg: 249,17 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Přírodní Přírodní
Veganské Veganské
EKO EKO
EcocertEcocert

Prací prášek na barevné prádlo pere efektivně i při nižších teplotách. Prací prášek účinně vypere odolnou špínu a skvrny různého druhu už při 30 °C a přitom zachová zářivé barvy vašeho oblečení. S pracím práškem od ECOVERU šetříte energii, peníze a samozřejmě i planetu Zemi.

  • Se svěží vůní přírodních esencí
  • Funguje na bázi rostlinných zdrojů a nerostných látek, např. křemičitanů, které se získávají z písku
  • Je kompletně biodegradabilní
  • Je tedy vhodný i pro domácí čističky odpadních vod
  • Má minimální vliv na vodní ekosystémy
  • Za jeho přírodní složení se zaručuje přísný certifikát Ecocert
  • Obal je z 80 % z recyklovaného materiálu a je 100% recyklovatelný

Certifikát EcoCert

Tento certifikát není u produktů příliš běžný a není jednoduché ho získat. Standardy, které je potřeba splnit, byly záměrně stanoveny velmi vysoko. Týkají se nejen složení, ale i výrobního a distribučního procesu. Je vyžadována také velká transparentnost výrobců vůči zákazníkům.

O společnosti

Ecover je jednou z nejpopulárnějších značek ekologické drogerie. Produkty Ecover jsou vyrobené na rostlinné nebo minerální bázi a neobsahují žádné složky z ropy. Jejich obaly jsou recyklovatelné a prostředky samotné jsou ekologicky rozložitelné, dopad na přírodu je tedy minimální. Ecover netestuje produkty na zvířatech a produkty jsou vhodné i pro citlivou pokožku. Společnost byla oceněna OSN za mimořádně ekologický provoz.

Frans Bogaerts založil firmu Ecover se svými spolupracovníky v roce 1979. Jejich prvním výrobkem byl prací prášek a časem vyvinuli prostředky do celé domácnosti. Roku 1992 postavil Ecover ekologickou továrnu v Malle v Belgii. Hlavním cílem firmy je údržba domácnosti s šetrností vůči životnímu prostředí.

Složení

15-30 % zeolity, 5-15 % aniontové a neiontové povrchově aktivní látky, <5 % mýdla, parfémy (Limonene, Linalool). Další: uhličitan sodný, hydrogenuhličitan sodný, síran sodný, polypeptid, citrát sodný, voda, křemičitan sodný, sodná sůl karboxymethylškrobu.

Zkuste také ostatní výrobky značky Ecover, které uvidíte v kategoriích Dětská kosmetika a drogerie, Matka a dítě a Dětská drogerie. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Přírodní prací prášky.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN5412533415483
ZnačkaEcover
Velikost balení1.2 kg
Forma  Prášek
Vlastnosti  100% recyklovatelná nádoba  EKO  Rozložitelnost v přírodě  Sensitive  Vegan  Přírodní  Netestované na zvířatech
Certifikáty  Ecocert
Podle typu prádla  Barevné
Originální názevECOVER prací prášek na barevné prádlo 1,2 kg ECOCERT