Eucerin Anti-Pigment Denní krém + Noční krém 2 x 50 ml

Hydratační denní krém s UVA a UVB ochranou pro sjednocený tón pleti a zářivý …

Zobrazit více

Hydratační denní krém s UVA a UVB ochranou pro sjednocený tón pleti a zářivý vzhled. Regenerační noční krém pro sjednocený tón pleti a zářivý vzhled.

Můžete mít zítra  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již zítra od 15:30
Pilulka Expresem již zítra od 09:00
Dostupné na  
1 lékárně
1 590 Kč
Cena za 10 ml: 159,00 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Dermatologicky testováno Dermatologicky testováno
V Pilulka Lékárně
Doprava zdarma Doprava zdarma
Nakupujte společně
Eucerin Anti-Pigment Denní krém + Noční krém 2 x 50 ml
+ Eucerin Sun Opalovací gel na obličej Oil Control SPF 50+, 50 ml
2 049 Kč
Eucerin Anti-Pigment Denní krém + Noční krém 2 x 50 ml
+ La Roche-Posay Effaclar Sérum 30 ml
2 619 Kč

Eucerin Anti-Pigmentační denní krém SPF 30 obsahuje thiamidol, účinnou a patentovanou složku, která se zaměřuje na příčinu hyperpigmentace tím, že snižuje produkci melaninu. Klinické a dermatologické testy prokázaly, že redukuje pigmentové skvrny a zabraňuje jejich opětovnému vzniku. První výsledky jsou viditelné již po dvou týdnech a při pravidelném používání se stav pleti dále zlepšuje.

Díky UVA a UVB filtrům (SPF 30) tento hydratační denní krém poskytuje účinnou ochranu před slunečními paprsky a snižuje pravděpodobnost vzniku pigmentových skvrn v důsledku působení slunečního záření na pokožku. Pokožka získává sjednocený tón a zářivý vzhled.

Melanin obsažený v denním krému je přírodní pigment, který dodává pleti její zabarvení. Vystavení slunečnímu záření, hormonální vlivy a stárnutí však mohou způsobit zvýšenou produkci melaninu a vyvolat hyperpigmentaci. Hyperpigmentace se projevuje jako tmavé plochy a stařecké skvrny (známé také jako sluneční skvrny), které narušují jednotný tón pleti.

Eucerin Noční krém proti pigmentovým skvrnám obsahuje thiamidol, účinnou a patentovanou složku, která se zaměřuje na příčinu hyperpigmentace tím, že snižuje produkci melaninu. Klinické a dermatologické testy prokázaly, že redukuje pigmentové skvrny a zabraňuje jejich opětovnému vzniku. První výsledky jsou viditelné již po dvou týdnech a při pravidelném používání se stav pleti dále zlepšuje.

Noční krém obsahuje také dexpanthenol – účinnou látku známou pro svou schopnost podporovat regeneraci pokožky během spánku. Pleť získává sjednocený tón a zářivý vzhled.

Melanin, obsažený v nočním krému, je přírodní pigment, který pomáhá pleti získat její zabarvení. Vystavení slunečnímu záření, hormonální vlivy a stárnutí však mohou způsobit zvýšenou produkci melaninu a vyvolat hyperpigmentaci. Hyperpigmentace se projevuje jako tmavé plochy a stařecké skvrny (známé také jako sluneční skvrny), které narušují jednotný tón pleti.

Složení

Denní krém: Aqua, Homosalate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Tapioca Starch, Distarch Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tokoferol, Glukosylrutin, Isoquercitrin, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Chlorid sodný, Xanthan Gum, Karbomer, Hydroxid sodný, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Parfum.

Noční krém: Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Alcohol Denat, Cetearyl Isononanoate, Squalane, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Lauroyl Lysine, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Carbomer, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hydroxide, Isoquercitrin, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Zkuste také další produkty značky Eucerin, které uvidíte v kategoriích Kosmetika, Pleťové krémy a Péče o pleť. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Krémy na pigmentové skvrny.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN9005800380315
ZnačkaEucerin
Produktová řadaEucerin Anti-Pigment
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Krém
Pro  Pro dospělé
Na co je  Na pigmentové skvrny / hyperpigmentaci  Na vrásky
Vlastnosti  Dermatologicky testováno  UV filtr  Ochranný
SPF – Ochranný sluneční faktor  SPF 30
Typy pleti  Všechny typy pleti
Péče o pleť  Denní  Noční
Velikost balení2 x 50 ml
Originální názevEucerin ANTI-PIGMENT Denný krém + Nočný krém