Helan Revitalizační vlasová voda pro ženy 30 ml

Vlasová voda proti padání vlasů se 3 vitaminy a 5 minerály je speciálně …

Zobrazit více

Vlasová voda proti padání vlasů se 3 vitaminy a 5 minerály je speciálně vyvinutá pro ženy chrání vlasové váčky a působí preventivně proti jejich zmenšování a postupným atrofickým změnám.

Můžete mít v pondělí 13. 5.  více info
2ks skladem
V Pilulka Boxu již v pondělí 13. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pondělí 13. 5. od 09:00
529 Kč
Cena za 10 ml: 176,33 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

BIO BIO
Přírodní Přírodní
Veganské Veganské
Nakupujte společně
Ušetříte 50 Kč
Helan Revitalizační vlasová voda pro ženy 30 ml
+ Femibion 3 Kojení 28 tablet + 28 tobolek
1 078 Kč1 028 Kč
Helan Revitalizační vlasová voda pro ženy 30 ml
+ Nalgesin S 275 mg potahované tablety 40 ks
748 Kč

Vlasová voda HELAN Capelvenere proti padání vlasů se 3 vitaminy a 5 minerály je speciálně vyvinutá pro ženy chrání vlasové váčky a působí preventivně proti jejich zmenšování a postupným atrofickým změnám.

Popis

Srdcem receptury je velmi účinná směs peptidů a aminokyselin, která zlepšuje buněčný metabolismus, podporuje pigmentaci vlasů a zpomaluje jejich šedivění. Pomáhá obnovit rovnováhu životního cyklu vlasového folikulu. Zvyšuje tvorbu růstového faktoru, který reguluje jednotlivé fáze růstového cyklu vlasových váčků.

Přítomnost D-Panthenolu a vitaminů B3 a B7 pomáhá k tvorbě energie nezbytné k zásobování vlasů výživnými látkami a k jejich celkovému posílení. Účinek vitaminů je výrazně posílen synergickým spojením s bio fermentem, získaným macerací chilli papriček, a podpořen komplexem minerálů (měď, železo, magnézium, křemík, zinek) nezbytných v mnoha biologických procesech a nutných pro správné vstřebávání vitaminů.

Vlastnosti:

  • Dodává vlasům optimální výživu
  • Posiluje vlasový folikul
  • Zpomaluje atrofické změny vlasového váčku
  • Zpomaluje ubývání vlasů
  • Reguluje růstový cyklus vlasového folikulu
  • Podporuje prokrvení vlasové pokožky
  • Potlačuje šedivění vlasů
  • Regeneruje a posiluje vlasy
  • Produkt je z 98% přírodního původu a proto se může měnit barva a vůně u jednotlivých výrobních šarží.
  • 0% silikonů, ropných derivátů, minerálních olejů, lanolinu, PEG, barviv, parabenů, phenoxyethanolu, EDTA, OGM.

Účinné látky:

  • Netík venušin vlas – prospívá vlasové pokožce
  • Kořen kudzu – zdroj fytoestrogenů, antioxidant
  • Chmelový extrakt – působí příznivě na růst a kvalitu vlasů
  • Komplex 5 esenciálních minerálů (měď, železo, magnézium, křemík, zinek)
  • Bio ferment získaný macerací chilli papričky – významně podporuje mikrocirkulaci
  • Klíčky jetele a fazolí mungo (významný zdroj polyfenolů, isoflavonů a aminokyselin) – zlepšují metabolismus buněk, podporují pigmentaci vlasů
  • Komplex extraktů vrbovky, jablka Annurca a křídloku vakovitého (bohatého na flavonoidy) – pomáhá obnovit rovnováhu životního cyklu vlasového folikulu
  • D-panthenol – regenerační, zklidňující a elektrostatické účinky, prevence padání vlasů
  • Vitamin B3 (nikotinamid) – podporuje prokrvení vlasové pokožky
  • Biotin (vitamin B7) – podporuje syntézu keratinu, pečuje o vlasové folikuly

Způsob použití

Nastříkejte na vlasovou pokožku přiměřené množství přípravku tak, aby tonik netekl po obličeji a po krku, mohl by způsobit zčervenání pokožky. Začněte od míst, která jsou nejvíce postižená vypadáváním vlasů a jemnými, krouživými pohyby masírujte tuto oblast hlavy svými konečky prstů. Učešte vlasy a nechte uschnout, pokud možno bez použití fénu. V případě, že se použití fénu nemůžete vyhnout, nastavte si střední výši teploty vzduchu a držte fén dále od hlavy.

Biotonik Helan Capelvenere uschne rychle a zanechá vlasy čisté a lehké.

Tonik používejte jednou denně po dobu 8 – 10 týdnů. Výrobce doporučuje opakovat péči 2x ročně.

Složení

Aqua/water, Alcohol, Glycerin, Panthenol, Adiantum Capillus Veneris Leaf Extract, Pueraria Lobata (Kudzu) Root Extract, Saccharomyces/capsicum Annuum Fruit Ferment Filtrate, Leuconostoc/radish Root Ferment Filtrate, Saccharomyces Silicon Ferment, Saccharomyces Iron Ferment, Saccharomyces Magnesium Ferment, Saccharomyces Copper Ferment, Saccharomyces Zinc Ferment, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Sorbitol, Parfum/fragrance, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Nicotinate, Annurca Apple Fruit Dry Extract, Biotin, Acetyl Hexapeptide-1, Dextran, Maltodextrin, Pterocarpus Marsupium Bark Extract, Methyl Nicotinate, Epilobium Angustifolium Flower/leaf/stem Extract, Disodium Succinate, Trifolium Pratense (Clover) Extract / Vigna Radiata Sprout Extract, Glutamic Acid, Moringa Oleifera Seed Extract.

* z biologického zemědělství

Složení

Aqua/water, alcohol, glycerin, panthenol, adiantum capillus veneris leaf extract, pueraria lobata (kudzu) root extract, saccharomyces/capsicum annuum fruit ferment filtrate, leuconostoc/radish root ferment filtrate, saccharomyces silicon ferment, saccharomyces iron ferment, saccharomyces magnesium ferment, saccharomyces copper ferment, saccharomyces zinc ferment, humulus lupulus (hops) extract, sorbitol, parfum/fragrance, tetrasodium glutamate diacetate, benzyl nicotinate, annurca apple fruit dry extract, biotin, acetyl hexapeptide-1, dextran, maltodextrin, pterocarpus marsupium bark extract, methyl nicotinate, epilobium angustifolium flower/leaf/stem extract, disodium succinate, trifolium pratense (clover) extract / vigna radiata sprout extract, glutamic acid, moringa oleifera seed extract

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Helan, které jsou v kategoriích Kosmetika, Vlasová kosmetika a Proti vypadávání vlasů. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Proti vypadávání vlasů.

Ohodnoťte tento produkt jako první.