Alteya Organics Zvlhčující krém na obličej Luminous Rose Alteya Organics 50 ml

Jemná, zářivá a hydratovaná pokožka je výsledkem používání zvlhčujícího …

Zobrazit více

Jemná, zářivá a hydratovaná pokožka je výsledkem používání zvlhčujícího pleťového krému Alteya, který v sobě spojuje ty nejlepší vlastnosti aktivních látek – oleje z damascénské růže, kyseliny hyaluronové, výtažku z divizny a bisabololu. Zapomeňte na matnou a mdlou pleť, se zvlhčujícím pleťovým krémem vaše pokožka opět ožije a všechny její viditelné nedokonalosti najednou zmizí.

Můžete mít v pátek 17. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v pátek 17. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pátek 17. 5. od 09:00
699 Kč
Cena za 10 ml: 139,80 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Značka Alteya pokládá výrobu přírodní kosmetiky za své poselství. Jejich know-how je založeno zejména na získávání čistých a organických složek, na tradicích a pokročilé vědě, která jim dopomohla získat Certifikát nejvyšší bio kvality. Své zkušenosti později přetavili do výroby řady Rose & Mullein, která je charakteristická následujícími vlatnostmi:

  • Obsahuje certifikované organické ingredience - bez GMO, syntetik či toxických složek
  • Dodává pleti zdravý, zářivý vzhled a odstraňuje drobné chybičky
  • Obsahuje vysoce aktivní složky na udržení rovnováhy pokožky
  • Poskytuje pleti dlouhotrvající hydrataci a hebkost

Hydratační pleťový krém je lehký, nezatěžuje pleť, hydratuje ji a zároveň vyhlazuje. Dodává jí pružnost a mladistvý vzhled. Vzácné výtažky z růží a divizny pomáhají pleť rozjasňovat a vyhlazovat. Kyselina hyaluronová jí poskytuje hloubkovou hydrataci, zatímco kanadská kůra odstraňuje zarudnutí a podráždění pokožky. Pleť po použití vypadá vláčná, vyživená a zdravá.

Použití

Aplikujte ráno a večer na očištěnouj, suchou pleť. Vmasírujte krouživými pohyby směrem ven.

Složení

Distilled Thermal Water, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Polyglyceryl-3 Dicitrate/ Stearate, Coco-Caprylate/Caprate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Corylus Avellana (Hazelnut) Oil*, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Glyceryl Caprylate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Polyglyceryl-6-Stearate, Glycerin*, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Lecithin*, Prunus Domestica (Plum) Seed Oil*, Dalbergia Sissoo (Rosewood) Wood Oil, Hydrolyzed Verbascum Thapsus Flower*, Polyglyceryl-6-behenate, Xanthan Gum, Camelina Sativa (Camelina) Seed Oil*. Glyceryl Undecylenate, Citric Acid, Bisabolol*, Sodium Hyaluronate, Calendula Dry Flowers*, Rosa Damascena Flower Extract, Copaifera Officinalis Oil, Tocopherol, Citrus Bergamia (Bergamot) Oil *, Cananga Odorata (Ylang-Ylang) Flower Oil*, Sodium Benzoate, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil *, Potassium Sorbate, Aqua, Eugenol**, Geraniol**, CitronelIol**, Linalool**.

*Certified Organic Ingredients

**Naturally occurring in essential oils

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Alteya Organics, které uvidíte v kategoriích Kosmetika, Pleťové krémy a Péče o pleť. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Hydratační krémy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN3800219793888
ZnačkaAlteya Organics
Velikost balení50 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Krém
Pro  Pro dospělé
Vlastnosti  Hydratační  GMO-free  Vyhlazující
Typy pleti  Všechny typy pleti
Péče o pleť  Celodenní
Originální názevZvlhčující krém na obličej Luminous Rose Alteya Organics 50ml