uvod

Dlouho očekávané jaro je konečně zpět.
Slunce vykukuje zpod oblak, vůně rozkvetlých poupat se dere do nosánků, alergie zase opačnou cestou ven. Začíná generální úklid nejen domácnosti, ale i očista těla od škodlivých látek.

Doma vám s úklidem pomohou elektro pomocníci, při detoxu těla dbejte na dostatečný pitný režim, a zdravý vyvážený jídelníček doplňte např. zelenými superpotravinami. Domácí mazlíčci se těší z jarních procházek, avšak z radostného jara se probouzí také parazité.


Připravte se s námi na příchod jara a nenechte si jedno z nejhezčích období v roce znepříjemnit.

Jarní detox

Alergie

Jarní úklid

Veterina

rozdelovnik

Jarní detox

Začínající sluneční paprsky s sebou přináší i chuť zkusit v životě po tmavých dnech něco nového.

Pojďte s námi na cestu za zdravím – očistěte své tělo po zimě a připravte se na sport a pobyt v přírodě. Dodržujte pitný režim a vyvážený jídelníček obohaťte o zdravé superpotraviny.

Dbejte na správný spánek a myslete i na péči o své tělo či pleť.

Zdravé tělo a pohyb bez bolesti

Příjemnější sportování

Jarní péče o pokožku

rozdelovnik

Alergie

Už cítíte jaro ve vzduchu? A voní vám?Zarudlé slzavé oči, věčně odřený nos od rýmy, škrábání v krku a svrbění kůže. Romantika v přírodě se nekoná. Připravte se s námi na pylovou sezónu!

Nabídku pilulek, kapek a mastiček na alergie jsme vypilovali k dokonalosti.

Mrkněte na oční kapky, nosní spreje či gely proti svrbění kůže.

Tablety na alergickou rýmu

Claritine 10 mg 10 tablet

Claritine 10 mg 10 tablet

Můžete mít zítra
Claritine 10mg 30 tablet

Claritine 10mg 30 tablet

Můžete mít zítra
rozdelovnik

Jarní úklid

S příchodem jara je obvykle spojený i úklid domovů. Někdo se v uklízení vyžívá, jiný to dělají jenom z povinnosti – tak či onak, všichni to musíme absolvovat. Ulehčete si jarní úklid s užitečnými pomocníky – objevte mopy pro rychlé čištění podlah či dezinfekční přípravky pro jejich čistotu a lesk. Pokud preferujete přírodní úklid, sáhněte po jedlé sodě a octu.

Při rozsáhlém jarním úklidu je důležité plánování, čímž si ušetříme nejen čas, ale i nervy.

Přichystejte si potřebné čisticí prostředky a promyslete si, které místnosti chcete uklidit jako první. Pak na nic nezapomenete.

Všechny bakterie musí pryč!

Praní a mytí nádobí

rozdelovnik

Veterina

Připravte své mazlíčky na jaro!
Parazité mohou vašeho čtyřnohého mazlíčka potrápit nejen zevnitř, ale i zvenčí. Dejte si pozor hlavně na výskyt klíšťat a blech - proti nim vám pomohou antiparazitní obojky nebo žvýkací tablety.

Někteří mazlíčci nemají rádi obojky, proto můžete zvolit i jiné formy jako jsou roztoky, které se aplikují na hřbet srsti. Nezapomínejte na vhodně zvolenou stravu, která podporuje vitalitu a zdraví.

Pro kočky

uvod