Kaše na noc - Přírodní (0 produktů)

Miminko potřebuje před spaním syté, ale lehce stravitelné jídlo, které nezatíží žaludek. Takovým pokrmem může být třeba právě kaše na noc z této kategorie. Dětské kaše na noc budou prima večeří pro vaše malé jedlíky. Nenajdete v nich přidaný cukr a …

Zobrazit více

Miminko potřebuje před spaním syté, ale lehce stravitelné jídlo, které nezatíží žaludek. Takovým pokrmem může být třeba právě kaše na noc z této kategorie. Dětské kaše na noc budou prima večeří pro vaše malé jedlíky. Nenajdete v nich přidaný cukr a často obsahují prospěšná probiotika. 

Je kaše na noc dobrá volba?

Mléčné kaše na dobrou noc jsou před spaním ověřeným a doporučovaným příkrmem. Mléko v nich obsažené disponuje dobře stravitelnou bílkovinu. Výživné vločky zase obstarají dostatečnou energii, kterou tělo potřebuje pro klidný a ničím nerušený spánek. Sacharidy v kaších na dobrou noc energeticky tvoří cca 50-60 %, tuky 30 %, proteiny pouze 15 %.Třeba taková krupicová kaše má cca 50 % jednoduchých sacharidů, zbytek jsou škroby, které se musí více štěpit a jednoduchý cukr glukóza se z nich uvolňuje pomaleji. Z kaše může děťátko rozbolet bříško, když je jí moc nebo je moc hustá, ale to může způsobit každé jídlo. Obsah škrobů v kaši by mělo miminko bez problémů vstřebat.

Zajímá vás, kdy začít s příkrmy nebo jak je připravit? Vše, co se příkrmů týká, jsme pro vás podrobně sepsali v přehledném článku.

Zákazníci nejlépe hodnotí řady Gerber, Sunar a HiPP. Nejlépe hodnoceným produktem je HiPP BIO Kaše na dobrou noc s keksy a jablky 190 g.

Vymazat všechny filtry

Nenašli jste, co jste hledali?

Pošlete nám tip na produkt a my ho zkusíme zařadit do nabídky.

Doporučit produkt
Nenašli jste, co jste hledali?

Potřebujete poradit?

Napište nám a rádi vám pomůžeme s výběrem a vyhledáváním vhodného produktu.

Potřebujete poradit?

Kategorii Kaše na noc jsme pro vás seřadili podle hodnocení uživatelů od nejlépe hodnocených. Nebo se podívejte na produkty z kategorie Kaše na noc seřazené od těch nejkvalitnějších kousků. Ty nejprodávanějších kousky v kategorii Kaše na noc najdete mezi prvními.