Kvitok Pleťové sérum Vitamin C 30 ml

Pleťové sérum s vitamínem C stimuluje produkci kolagenu a elastinu, snižuje …

Zobrazit více

Pleťové sérum s vitamínem C stimuluje produkci kolagenu a elastinu, snižuje výskyt vrásek a podporuje regeneraci nových buněk.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Pleťové sérum – Vitamín C Kvitok je vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro zralou pleť se sklonem k hyperpigmentacím. Pleťové sérum má anti-aging účinky a pomáhá chránit buňky před účinky volných radikálů. Sérum obsahuje 2 druhy vitamínu C.

Vlastnosti

Vitamín C je klíčový pro zdraví pokožky, stimuluje produkci kolagenu a elastinu a eliminuje výskyt vrásek. Obsahuje acerolu, která má vysoký obsah přirozeného vitamínu C, dodává pleti zdravý lesk, bojuje proti volným radikálům a chrání pokožku před pupínky a skvrnami. Pleťové sérum je doplněno ještě o lipozomální formu vitamínu C, která působí jako silný antioxidant, snižuje viditelnost vrásek a podporuje regeneraci nových buněk.

Použití:

  • Na vyčištěnou, tonizovanou a mírně navlhčenou pleť naneste 2-3 kapky pleťového séra a jemně vklepejte do pokožky (oblast obličeje, krku a dekoltu)
  • Po vstřebání vždy naneste pleťový krém dle vašeho typu pleti

Kvitok je první slovenská, ručně vyráběná kosmetika, která je inspirovaná přírodou a skutečnými vědeckými poznatky. Produkty jsou schválené organizací Leaping Bunny, která vyžaduje dodržování Cruelty Free standardů nad rámec zákonných požadavků.

Složení

Rosa damascena flower water, lactobacillus/acerola cherry ferment & leuconostoc/radish root ferment filtrate, aqua & phospholipids & leuconostoc/radish root ferment filtrate & ascorbyl palmitate, isopropyl palmitate, glycerin, xanthan gum, sodium levulinate, sodium anisate, citric acid, sodium hydroxide.

Zkuste také další produkty značky Kvitok, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Pleťové krémy a Péče o pleť. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Ampule a séra.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8588008086421
ZnačkaKvitok
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Sérum
Pro  Pro dospělé
Na co je  Na vrásky  Na stárnutí
Vlastnosti  Proti stárnutí  BIO  Přírodní  Netestované na zvířatech  Proti vráskám
Certifikáty  Cruelty-free  Leaping Bunny/HCS
Typy pleti  Všechny typy pleti  Zralá pleť
Země původu  Slovenská republika
Velikost balení30 ml
Originální názevKvitok Pleťové sérum - Vitamin C 30 ml - anti-aging účinky