L'Oréal Paris Advent Calendar

Akce
Akce: Sleva 20%
Zakupte jakýkoliv produkt značky L'Oréal Paris a získejte slevu 20%!

L'Oréal Paris vás zve, abyste oslavili svou hodnotu! Dopřejte si …

Zobrazit více

L'Oréal Paris vás zve, abyste oslavili svou hodnotu! Dopřejte si každodenní chvíle pařížského luxusu a objevte radostný nový způsob, jak čekat na sváteční sezónu.

Akce
Akce: Sleva 20%
Zakupte jakýkoliv produkt značky L'Oréal Paris a získejte slevu 20%!
Můžete mít zítra  více info
Skladem 5+ks
V Pilulka Boxu již zítra od 15:30
Pilulka Expresem již zítra od 09:00
2 890 Kč
Sleva Sleva
Nakupujte společně
3 029 Kč
L'Oréal Paris Advent Calendar
+ Kitl Smrkáček BIO 250 ml
3 029 Kč

Oslavte o letošních svátcích svou hodnotu se speciálním 12denním adventním kalendářem L'Oréal Paris.

Dopřejte si denní pařížský luxus a objevujte radost z různých bestsellerů krásy v plné velikosti. Tento adventní kalendář z limitované edice je vaší branou k 12 momentům luxusu, které vám umožní pozvednout svou krásu pomocí špičkových produktů.

Stejně jako na cestě po okouzlujících ulicích Paříže vám kalendář umožňuje den za dnem odhalovat základy dokonalého make-upu. V kalendáři najdete produkty, jako je Telescopic Mascara pro nádherně dlouhé řasy, Infaillible 24H Lip Color pro dlouhotrvající a výrazné rty, tvářenku Wake Up & Glow a další. Každý produkt ztělesňuje vysoce kvalitní, odborné řemeslo, kterým je L'Oréal Paris proslulý.

Ať už hýčkáte sebe nebo sdílíte tyto luxusní chvíle s milovanou osobou, tento 12denní kalendář nabízí každodenní odhalení krásy, elegance a sofistikovanosti. Zažijte vzrušení z pařížského glamouru každý den, když odpočítáváte do prázdnin.

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky L'Oréal Paris, které uvidíte v kategoriích Kosmetika, Dárkové sady pro ženy a Kosmetické dárkové sady. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Dárkové sady pro ženy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8592807585207
ZnačkaL'Oréal Paris
Originální názevL'Oréal Paris Advent Calendar