Nupreme BIO Balíček zelené trio 3 ks

Trio chlorella – spirulina – ječmen je skvělým doplňkem a pomůže nastartovat …

Zobrazit více

Trio chlorella – spirulina – ječmen je skvělým doplňkem a pomůže nastartovat imunitu a vitalitu. Balení obsahuje velké jumbo balení, které pokryje vaši spotřebu na 2 měsíce.

Můžete mít za 8 dní v pátek 21. 6.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v pátek 21. 6. od 15:30
Pilulka Expresem již v pátek 21. 6. od 09:00
1 490 Kč
Cena za 1 ks: 496,67 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Veganské Veganské
Doprava zdarma Doprava zdarma

Ověřená a oblíbená trojkombinace ve výhodném balení pomůže nastartovat odumírající imunitu, napravit trávení, detoxikovat, zmírnit stres nebo se zbavit přesycení. Chlorella, spirulina a ječmen se ve svém působení vzájemně doplňují.

Bio Spirulina

Obsahuje velké množství kvalitních bílkovin, pomáhá zvyšovat imunitu našeho organismu a díky své schopnosti podporovat přirozený metabolismus se často používá při dietních kúrách. Spirulina pro výrobu tablet se pěstuje na ostrově Hainan v Jihočínském moři, kde jsou pro její pěstování ideální podmínky. Zde v nádržích se sladkou vodou čerpá energii ze slunce. Spirulina je sladkovodní sinice, nikoli řasa, za kterou je někdy mylně považována.

Bio Chlorella

Jedná se o přírodní zdroj vitamínů, minerálů, enzymů, chlorofylu, aminokyselin, vlákniny a dalších účinných látek. Je silným antioxidantem s významnými detoxikačními vlastnostmi. Vláknina z chlorelly na sebe váže těžké kovy a toxické látky v našem těle, které se pak vylučují stolicí a nevstřebávají se do krve.

BIO Mladý ječmen

Je to přírodní antioxidant, který pomáhá snižovat překyselení našeho organismu a zvyšuje jeho obranyschopnost proti volným radikálům a virům. Díky minimálnímu obsahu travní vlákniny lze tento přípravek užívat dlouhodobě. Mladý ječmen se vyrábí výhradně lisováním a následným sušením šťávy z výhonků mladého ječmene, který se pěstuje a zpracovává v USA. Zpracování probíhá při nízkých teplotách v RAW kvalitě.

Dávkování:

  • Spirulina: Dospělí: 7-12 tablet 2 x denně. Děti od 3 let: 1-4 tablety denně
  • Ječmen: Dospělí – 1 zarovnaná čajová lžička (cca 1,5 g) 2 x denně nalačno, děti od 3 let – 1/2 čajové lžičky (cca 0,75 g) 1 x denně
  • Chlorella: Dospělí: 6-12 tablet 2 x denně (doporučuje se postupné zvyšování až do doporučené denní dávky), děti od 3 let: 1-4 tablety denně (doporučuje se postupné zvyšování až na doporučenou denní dávku)

Použití:

  • Spirulina: 15 minut před jídlem, s neperlivou vodou.
  • Ječmen: rozmíchejte ve 150 ml (děti 100 ml) studené neperlivé vody a vypijte 15-20 minut před jídlem
  • Chlorella: 15 minut před jídlem, zapít neperlivou vodou. Během užívání se doporučuje zvýšený příjem tekutin, který napomáhá „odplavování“ toxických látek z těla

Upozornění

Doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a není lékem. Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy musí užívání konzultovat se svým lékařem. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Složení

Chlorella: Sladkovodní řasa Chlorella Vulgaris, lisované tablety 200 mg (může obsahovat až 1 % spiruliny, zpracování obou surovin probíhá na jedné lince).

Spirulina: Sladkovodní sinice Spirulina, tablety 200 mg (může obsahovat až 1% sladkovodní řasy chlorella vulgaris, zpracování obou surovin probíhá na jedné lince).

Ječmen: 100% extrakt z listů mladého ječmene v prášku.

Zkuste také další produkty značky Nupreme, které naleznete v kategoriích Doplňky stravy, Chlorella a Speciální doplňky stravy. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Chlorella.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.
EAN8594176066493
ZnačkaNupreme
Věk>3 let
Cesta podání  Perorálně - polyká se
Forma  Tableta  Prášek  Kapky
Pro  Pro děti  Pro dospělé
Vlastnosti  Vegan
Velikost balení3 ks
Na co pomáhá  Na imunitu
Země původu  Česká republika
Režim výdeje  Doplňky stravy
Originální názevBalíček Zelené trio BIO NUPREME
Dodavatel na trhEMPOWER COMPANY