Nutrend OMEGA 3 PLUS 120 kapslí

OMEGA-3 PLUS COMPRESSED CAPS představuje prémiovou formu rybího oleje, …

Zobrazit více

OMEGA-3 PLUS COMPRESSED CAPS představuje prémiovou formu rybího oleje, obohacenou o vitamin D. Rybí olej je uzavřen ve speciálních softgelových kapslích, které výrazně zpomalují degradační procesy účinných látek a tím zvyšují přirozenou trvanlivost a stabilitu výrobku.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotil 1 zákazník
Napsat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Produkt OMEGA 3 SOFTGEL CAPS obsahuje rybí olej získaný výhradně z ančoviček – ryb odchycených v Peruánském (Humboldtově) proudu, který je celosvětově považován za nejproduktivnější mořský ekosystém. Rybí olej v softgelových kapslích je obsažen výhradně ve formě využitelných triglyceridů.

Omega-3 nenasycené mastné kyseliny jsou vysoce koncentrované a v každé kapsli je obsaženo 301 mg mastné kyseliny eikosapentaenové (EPA) a 210 mg mastné kyseliny dokosahexaenové (DHA). Uvedené omega 3 mastné kyseliny pozitivně podporují mozkovou činnost, udržují srdeční funkce a podporují zrak. Příznivých účinků je dosaženo při denním příjmu 250 mg EPA a DHA.

Obsahuje:

  • Rybí olej.
  • Vitamín D.
  • 30% EPA a 21% DHA v každé kapsli.
  • Lehce vstřebatelné kapsle.
  • Efektivní využitelnost organismem.

OMEGA 3 PLUS SOFTGEL CAPS je určen pro:

  • Každodenní užívání.
  • Zlepšení kvality života.
  • Zlepšení srdeční a mozkové činnosti.
  • Zdravý růst a vývoj.

Doporučené dávkování: Užívejte 1-2 kapsle denně. Maximální denní dávka jsou 2 kapsle. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití: Dle doporučeného dávkování polkněte kapsle a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Kapsli nekousejte!

Složení: rybí olej, želatinová kapsle (hovězí želatina, zvlhčující látka glycerol,voda), vitamin D (cholekalciferol). Alergeny jsou zvýrazněny ve složení.

Upozornění: Doplněk stravy. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Zkuste také další výrobky značky Nutrend, které naleznete v kategoriích Doplňky stravy, Speciální doplňky stravy a Zdravý pohyb a sport. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Omega 3 – Rybí tuk.

Upozornění:
Upozornění: Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.
EAN8594073178879
ZnačkaNutrend
Velikost balení120 kapslí
Cesta podání  Perorálně - polyká se
Forma  Kapsule
Pro  Pro dospělé
Režim výdeje  Doplňky stravy
Originální názevOMEGA 3 PLUS SOFTGEL CAPS, 120 kapslí
Dodavatel na trhNUTREND
Země původuČeská Republika