Orava multifunkční hrnec MH-04

Multifunkční hrnec 9 v 1 Hrnec vhodný pro pomalé vaření, vaření, dušení, …

Zobrazit více

Multifunkční hrnec 9 v 1 Hrnec vhodný pro pomalé vaření, vaření, dušení, pečení, smažení, vaření v horké páře, grilování as funkcí tlakového hrnce.

Můžete mít dnes  více info
Skladem 5+ks
V Pilulka Boxu již dnes od 17:00
Pilulka Expresem již dnes od 13:00
PILULKA CENA
3 090 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nakupujte společně
Ušetříte 1 491 Kč
Orava multifunkční hrnec MH-04
+ Lauben Robot Vacuum 26BB Pet
9 580 Kč8 089 Kč
Orava multifunkční hrnec MH-04
Hodnocení produktu 5
plusLauben Hot Air Fritéza 4000BC
Hodnocení produktu 5
Orava multifunkční hrnec MH-04
+ Lauben Hot Air Fritéza 4000BC
5 580 Kč
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotili 2 zákazníci
Napsat hodnocení
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Multifunkční hrnec Orava MH-04 dokáže nahradit hned několik elektrospotřebičů, jelikož nabízí až 9 přednastavených varných programů včetně vaření pod tlakem. Právě když pracuje jako tlakový hrnec, výrazně šetří čas i energie a postará se o to, aby v jídle byly v maximální míře uchovány živiny a dokonale se spojily všechny chutě do nezapomenutelného gastronomického zážitku. V multifunkčním hrnci se díky vysoce kvalitnímu nepřilnavému keramickému povrchu žádné jídlo nepřipálí. Oválný půdorys hrnce je zárukou, že nezabere mnoho místa na pracovní desce, a objem nádoby až 6 litrů se zase postará o zasycení i vícečlenné rodiny. Vnější stěny hrnce jsou teplovzdorné, abyste se při manipulaci s ním nepopálili. Kromě poklice na „papiňák“ (bezpečnostní víko s přetlakovým ventilem) je v balení i skleněná poklice s rukojetí, která vám umožní mít dokonalý přehled o přípravě jídla. Poklici, ponorný koš i vnitřní nádobu lze vyjmout, aby se daly snadno čistit.

Zařízení disponuje světelným indikátorem a ovládacím panelem s velkým LED displejem pro snadné nastavení času a teploty potřebných pro přípravu jídla, pokud se rozhodnete nevařit podle přednastavených programů. Multifunkční hrnec má bohaté příslušenství - je v něm koš na fritování s rukojetí, napařovací podložka, 3 kusy nádob na přípravu domácího jogurtu, odměrka a lžíce. Kromě toho lze (a doporučeno) vařit jen s malým množstvím oleje nebo i zcela bez oleje. Zelenina se v hrnci dusí ve vlastní šťávě, díky čemuž si zachovává barvu a chuť. Zařízení disponuje automatickým vypnutím se zvukovou signalizací.

Vzhledem k rychlému tempu moderního života a vysokým nákladům na bydlení není multifunkční hrnec příliš drahý, může však nahradit několik různých kuchyňských spotřebičů, a také výrazně šetří místo v kuchyni. Přístroj má nízkou spotřebu elektřiny a ve srovnání s elektrickým sporákem můžete jeho používáním snížit spotřebu elektřiny na polovinu.

Hlavní funkce vaření si můžete navolit na ovládacím panelu. Praktickou je funkce Odložený start a po dovaření udrží hrnec hotový pokrm teplý díky funkci Keep Warm až 12 hodin.

Vlastnosti:

  • 9 výchozích funkcí s možností manuálního nastavení (Dušení masa (Meat/Stew), Rýže/Kaše (Rise/Porridge), Polévky (Soup/Broth), Opékání (Sauté), Vaření v páře (Steam), Jogurt, Drůbež (Poultry), Pomalé vaření (slow cook), Smažení/Fritování (Fry)
  • Velký LED displej zobrazuje nastavení času i teploty pro režimy vaření
  • Možnost odloženého startu a funkce udržování teploty
  • Vyjímatelná nádoba s vysoce kvalitním nepřilnavým keramickým povrchem
  • Automatické vypnutí se zvukovou signalizací
  • Objem hrnce: 6 l Napájení: 220 - 240 V~, 50/60 Hz, 1 000 W

Příslušenství:

  • Skleněná poklice
  • Koš na smažení
  • Napařovací mřížka
  • Nádoby na výrobu jogurtu

Vyzkoušejte také další produkty značky Orava, které naleznete v kategoriích Kuchyňské spotřebiče, Dárky pro rodiče a prarodiče a Elektro. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Multifunkční hrnce.

EAN8586016726544
ZnačkaOrava
Originální názevMH-04 MULTIFUNKČNÍ HRNEC ORAVA
Ke staženíNávod k oblsuze