Palmolive Thermal Spa Pampering Oil sprchový gel 500 ml

Sprchový gel Palmolive Thermal Spa Pampering Oil s makadamiovým olejem je …

Zobrazit více

Sprchový gel Palmolive Thermal Spa Pampering Oil s makadamiovým olejem je krásně voňavý a má příjemnou texturu, která vám pomůže cítit se více spojeni s přírodou.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Přírodní Přírodní

Udělejte si čas na lázeňské hýčkání pokaždé, když vstoupíte do sprchy. Sprchový gel Palmolive Thermal Spa Pampering Oil s makadamiovým olejem je krásně voňavý a má nádhernou texturu, která vám pomůže cítit se více spojeni s přírodou.

Tento tělový mycí gel je o něco promyšlenější díky složkám z 95 % přírodního původu a složení sprchového gelu, které je z 95 % biologicky odbouratelné. Obsahuje také 100% přírodní esenciální olej pro zážitek ze sprchování, který vám dodá pocit luxusního hýčkání. Sprchový gel je navíc dodáván v lahvi z 30 % recyklovaného plastu, kterou můžete s nasazeným uzávěrem opět recyklovat.

Buďte opět sami sebou

Společnost Palmolive se zavázala k odpovědnému získávání surovin, o kterém se můžete dozvědět více na stránkách Palmolive.eu.com/naturalworld.

Složení

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, olej ze semen Paeonia Suffruticosa, olej ze semen Macadamia Integrifolia, olej z kůry Citrus Aurantium Dulcis, olej z jalovce Juniperus Mexicana, alfa-isomethyl-ionon, amyl-cinnamal, benzyl-benzoát, kumarin, hexyl-cinnamal, CI 16255, CI 19140.

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Palmolive, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Sprchové gely a Koupel. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Sprchové gely.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8718951431041
ZnačkaPalmolive
Velikost balení500 ml
Forma  Gel
Vlastnosti  100% recyklovatelná nádoba  Přírodní
Typy pleti  Všechny typy pleti
Péče o pleť  Celodenní
Originální názevPalmolive SG 500ml Wellnes Revive