Snäksy Dračí ovoce lyofilizované 50 g

Exotické dračí ovoce, jinak nazývané také Pitahaya je velkou vitamínovou …

Zobrazit více

Exotické dračí ovoce, jinak nazývané také Pitahaya je velkou vitamínovou bombou. Spojení tropického vzhledu a sladké chutě vytváří zajímavou kombinaci, kterou se vyplatí vyzkoušet.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotilo 6 zákazníků
Napsat hodnocení
5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Spokojenost se složením
100%
Skvěle chutná
100%
Výhodné balení
100%

Exkluzivní přednosti Lyofilizovaného dračího ovoce Snäksy:

  • Výživové benefity: Dračí ovoce je bohaté na vitamín C a vápník, které jsou klíčové pro podporu celkového zdraví a vitality
  • 100% přírodní složení: Produkt obsahuje výhradně 100% mrazem sušené dračí ovoce, což zaručuje jeho čistotu a zachování přirozených vlastností
  • Unikátní chuťový zážitek: Lyofilizované dračí ovoce poskytuje neobyčejný a exotický chuťový zážitek, který je ideální pro zkoušení nových chutí a rozšíření gastronomických horizontů

Dračí ovoce: Superpotravina v exotickém balení

Lyofilizace zachovává všechny přírodní živiny, vitamíny a minerály dračího ovoce. Tento proces sušení také zajišťuje, že ovoce si uchová svůj jedinečný a intenzivní chuťový profil, což z něj činí ideální volbu pro gurmány a milovníky exotických chutí.

Co říkají zákazníci?

Zákazníci hodnotí lyofilizované dračí ovoce Snäksy velmi kladně, přičemž vyzdvihují jeho vynikající chuť, krásný vzhled a kvalitní balení. Ocenění získává také za jeho všestrannost v použití a přírodní složení. Mnoho zákazníků uvádí, že produkt doporučuje díky jeho jedinečným chuťovým vlastnostem a výživovým benefitům.

Proč si vybrat Lyofilizované dračí ovoce Snäksy?

Lyofilizované dračí ovoce Snäksy je ideální volbou pro ty, kteří hledají zdravý a chutný způsob, jak doplnit svůj jídelníček. S jeho bohatým obsahem vitamínů, minerálů a jedinečnou chutí je perfektní pro každodenní mlsání, a to bez výčitek. Ať už jako součást vaší snídaně, jako zdravá svačinka nebo jako exotický doplněk do vašich oblíbených pokrmů, lyofilizované dračí ovoce Snäksy je vynikající volbou pro každého, kdo chce zažít chuť exotiky v pohodlí domova.

Skladování

Aby dračí ovoce udrželo svou kvalitu, je doporučeno skladovat ho při teplotě do +25°C a relativní vlhkosti do 70%. Výrobek může obsahovat stopy lepku, sezamu, ořechů a sóji.

Složení

100% mrazem sušené dračí ovoce.

Zkuste také další produkty značky Snäksy, které jsou v kategoriích Dieta, Sušené ovoce a Potraviny, nápoje. Produkt hodnotilo 6 zákazníků a 100 % by ho doporučilo ostatním. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Lyofilizované ovoce.

EAN8586018959483
ZnačkaSnäksy
Příchuť  Dračí ovoce
Země původu  Německo
Velikost balení50 g
Originální názevSnӓksy Dračie ovoce lyofilizované
Dodavatel na trhKing Food Bohemia s.r.o. (private)