SOUTĚŽ: Vyhrajte Chytré miminko Superfolin 2

 

Čekáte miminko a už teď mu chcete dopřát vše, co potřebuje? Pro správný vývoj miminka je tu Chytré miminko Superfolin 2, doplněk stravy pro těhotné a kojící s vysokým obsahem folátů, který svým složením odpovídá nejmodernějším poznatkům o správném vývoji vašeho miminka, včetně aktualizovaných Doporučených postupů českých gynekologických odborných společností ke kyselině listové.

 

Chytré miminko

O co soutěžíme?

 

3 z vás se mohou těšit na jedno balení doplňku stravy Chytré miminko Superfolin 2 60 tablet + 60 kapslí

 

Jak se do soutěže zapojit?

Stačí, když nám v termínu 26. 7­. 2022 – 1. 8. 2022 do komentáře pod příspěvkem na Facebooku napíšete odpověď na jednoduchou soutěžní otázku a budete zařazeni do soutěže.

Soutěžní otázka

Od kterého měsíce těhotenství je vhodné doplňovat kyselinu listovou?


  1. Kyselinu listovou není nutné doplňovat pomocí doplňků stravy, pokud si hlídáme jídelníček a pravidelně konzumujeme zejména listovou zeleninu a ořechy.
  2. Ideálně již od prvních pokusů o otěhotnění. Je totiž důležitá pro správný vývoj plodu a jako prevence vývojových vad a je téměř nemožné zajistit její dostatečný příjem i při velmi zdravém a vyváženém jídelníčku.
  3. Kyselinu listovou je třeba konzumovat zejména v závěru těhotenství, zejména třetím trimestru a před porodem.

 

Odpověď na soutěžní otázku nám posílejte na FB pod příspěvek do komentáře. Před odesláním zprávy si přečtěte pravidla soutěže.