Syoss maska Repair Therapy 200 ml

Vlasová kúra Repair Therapy patří mezi velmi účinnou denní péči o suché a …

Zobrazit více

Vlasová kúra Repair Therapy patří mezi velmi účinnou denní péči o suché a poškozené vlasy. Pečujte o své vlasy, aby byly krásné a zářivé!

Můžete mít v pondělí 20. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v úterý 21. 5. od 13:00
Pilulka Expresem již v pondělí 20. 5. od 13:00
129 Kč
Cena za 10 ml: 6,45 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Bohaté složení přípravku obsahuje účinné látky, které intenzivně regenerují poškozené vlasové vlákno, hydratují ho a ihned po použití dodávají vlasům vitální a zdravý vzhled. Vlasová kúra ošetřuje lámavé a zeslabené vlasy, dodává jim pevnost a posiluje jejich obranyschopnost.

Vlasová kúra Repair Therapy navrací vlasům přirozenou pružnost a jedinečný lesk. Odstraní lámavost vlasů až o 90 %. Bohaté složení obsahuje mimo jiné keratin, panthenol a olej z palmových jader. Pravidelné používání tohoto přípravku dodá vašim vlasům vitalitu a energii. Vlasová kúra zanechá vaše vlasy hebké, posílené a nádherně zářivé. Vyzkoušejte kvalitní přípravek, který dodá vlasům mladistvý vzhled a přirozenou krásu!

Použití

Aplikujte rovnoměrně na mokré vlasy, nechte působit 5 minut a poté důkladně opláchněte. Pro optimální výsledky používejte v kombinaci se šamponem a kondicionérem Syoss Repair Therapy.

Složení

Voda, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Hydrolyzed Keratin, Dimethicone, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glycerin, Panthenol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lactic Acid, Cetyl Palmitate, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Sodium Methylparaben, Cetrimonium Chloride, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Limonene.

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Syoss, které uvidíte v kategoriích Kosmetika, Masky na vlasy a Vlasová kosmetika. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Masky na vlasy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN9000100854917
ZnačkaSyoss
Velikost balení200 ml
Forma  Maska
Pro  Pro dospělé
Vlasové přípravky  Suché vlasy  Poškozené vlasy
Originální názevSYOSS MASKA REPAIR 200 ML