Topvet Kostivalový gel 250 ml

Dochované písemnosti týkající se využívání kořene kostivalu k hojení …

Zobrazit více

Dochované písemnosti týkající se využívání kořene kostivalu k hojení pohmožděnin a zlomenin pocházejí již z období starého Řecka. Kostival obsahuje velké množství alantoinu, který chrání kůži, podporuje hojení, vykazuje vysokou účinnost při léčbě zánětů.

Můžete mít ve čtvrtek 16. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již ve čtvrtek 16. 5. od 21:00
Pilulka Expresem již ve čtvrtek 16. 5. od 17:00
149 Kč
Cena za 10 ml: 5,96 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Přírodní Přírodní
Při kojení Při kojení
Pro těhotné Pro těhotné
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotili 2 zákazníci
Napsat hodnocení
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Kromě toho se používá i jako podpůrný prostředek při bolestech kloubů, špatně se hojících ran, bércových vředů, vymknutí, hojení zlomenin, popálenin, opruzenin a dalších. Kostival lékařský patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny, které používáme jako podporu při svalových bolestech, kloubních bolestech a nejrůznějších zhmožděninách.

Návod k použití

Aplikujte na postižené místo několikrát denně. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Pro zvýšení účinku je vhodné nanést na postiženou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc). Po aplikaci nevycházejte na přímé slunce, mohlo by dojít ke spálení kůže.

Indikace byliny

Při bolestech kloubů, na špatně se hojící rány a bércové vředy, k léčbě zánětů vazů a šlach, netoxický - šetrný pro děti, bez omezení věkem, snadná a praktická aplikace, bez předpisu

Kontraindikace

Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení. Po aplikaci nevycházejte na přímé slunce.

Nežádoucí účinky

Nejsou známy případy předávkování ani jakýchkoliv nepříznivých účinků. Při zvýšené náchylnosti k alergiím je vhodné aplikovat v kombinaci se šišákem bajkalským.

Ingredients(INCI)

Aqua, Glycerin, Symphytum Officinalis Root Extract, Carbomer, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethylhexylglycerin

Vyzkoušejte také další produkty značky Topvet, které jsou v kategoriích Kosmetika, Bylinné masti a Tělová kosmetika. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Masážní přípravky.