Healee Voděodolná hypoalergenní náplast 1m x 60mm

Healee voděodolná hypoalergenní náplast s rozměry 1 m x 60 mm je vhodná pro …

Zobrazit více

Healee voděodolná hypoalergenní náplast s rozměry 1 m x 60 mm je vhodná pro citlivou pokožku. Nabízí výbornou ochranu před vlhkostí a alergickými reakcemi. Díky větší ploše můžete pokrýt i rozsáhlejší rány.

Můžete mít dnes  více info
Skladem 5+ks
V Pilulka Boxu již dnes od 21:30
Pilulka Expresem již dnes od 17:00
49 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Hypoalergenní Hypoalergenní
Nakupujte společně
Healee Voděodolná hypoalergenní náplast 1m x 60mm
+ Healee Voděodolná průhledná náplast 72x19 mm 20 ks
98 Kč
Healee Voděodolná hypoalergenní náplast 1m x 60mm
+ Durex Intimní masážní gel 2v1 Ylang Ylang 200 ml
268 Kč
Healee

Hypoalergenní náplast odolná i ve vodě

Pokud máte citlivou pokožku nebo potřebujete spolehlivou ochranu před vlhkostí, voděodolné hypoalergenní náplasti Healee o rozměrech 1 m x 60 mm jsou pro vás ideální volbou. Tato náplast poskytuje výbornou ochranu bez rizika alergických reakcí. S větší plochou můžete pokrýt i rozsáhlejší rány a odřeniny.

Výhody

Vhodná pro citlivou pokožku

Vhodná pro citlivou pokožku

Voděodolné provedení

Voděodolné provedení

Díky větší ploše můžete pokrýt i rozsáhlejší rány

Díky větší ploše můžete pokrýt i rozsáhlejší rány

Proč jsou ideální pro citlivou pokožku?

Náplasti Healee jsou hypoalergenní, což znamená, že minimalizují riziko alergických reakcí. Pro lidi s citlivou pokožkou je to klíčový faktor, který umožňuje efektivní ochranu bez nepříjemných vedlejších účinků. Speciální materiály použité při výrobě náplastí jsou šetrné k pokožce, což zajišťuje pohodlné nošení a rychlejší hojení ran.

Voděodolné provedení pro spolehlivou ochranu

Díky své voděodolné konstrukci náplasti Healee poskytují vynikající ochranu před vlhkostí. To je zvláště důležité v situacích, kdy jsou rány vystaveny vodě, jako například při koupání nebo cvičení ve vodě. Voděodolnost náplastí pomáhá udržovat ránu suchou, což urychluje proces hojení a zabraňuje možným komplikacím.

healee

Větší plocha pro rozsáhlejší rány

Rozměry 1 m x 60 mm poskytují větší plochu, což umožňuje pokrýt i rozsáhlejší rány a odřeniny. Tato vlastnost je praktická při péči o větší plochy pokožky, jako jsou například plochy kolem kloubů nebo na končetinách.

Healee

Jak používat náplasti?

Použití náplasti je obvykle jednoduchý proces, ale je důležité postupovat správně pro účinnou ochranu a rychlé uzdravení. Následujte tyto kroky:

Příprava:

Příprava:

  • Ujistěte se, že rána nebo odřenina je čistá a suchá
  • Pokud není, omyjte postiženou oblast mýdlem a vodou a jemně ji osušte

Aplikace náplasti:

Aplikace náplasti:

  • Otevřete balení a opatrně odeberte náplast
  • Odstraňte ochranný papír nebo fólii na zadní straně náplasti, odhalujíc lepící stranu
  • Pečlivě přiložte náplast na ránu nebo odřeninu, ujistěte se, že celá postižená oblast je zakryta

Upevnění:

Upevnění:

  • Lehce stiskněte náplast, aby dobře přilnula k pokožce
  • Ujistěte se, že okraje náplasti jsou dobře přilepené, aby se zabránilo vniknutí bakterií nebo nečistot

Výměna náplasti:

Výměna náplasti:

  • Náplast by měla být pravidelně měněna podle pokynů na obalu nebo dle potřeby
  • Při výměně odstraňte starou náplast a opakujte postup s čistou náplastí

Opatrnost:

Opatrnost:

  • Při odstraňování náplasti buďte opatrní a postupujte pomalu, aby nedošlo k poranění pokožky

Konzultace s odborníkem:

Konzultace s odborníkem:

  • Pokud máte jakékoliv obavy ohledně rány, jejího hojení nebo pokud dojde k jakýmkoli komplikacím, konzultujte s lékařem nebo zdravotnickým profesionálem

Healee

Co vše udělat pro to, aby náplast vydržela na kůži?

Aby náplast co nejdéle držela na svém místě a poskytovala optimální ochranu, je důležité postupovat pečlivě při její aplikaci. Zde jsou některé tipy:

  • Připravte povrch pokožky
    Před aplikací náplasti se ujistěte, že je povrch pokožky suchý a čistý. Opláchněte ránu nebo odřeninu vodou a jemným mýdlem, a poté dobře osušte.
  • Bez mastnoty
    Vyvarujte se používání mastných nebo olejových krémů v oblasti, kam se chystáte náplast aplikovat. Mastné látky mohou ovlivnit přilnavost náplasti.
  • Nerušená povrchová struktura
    Ujistěte se, že pokožka v místě aplikace není ovlivněna nadměrným třením oblečení nebo pohybem, který by mohl náplast odstranit.
  • Pozor na chloupky
    Pokud aplikujete náplast na oblast s chloupky, zajistěte, aby byla plocha hladká a chloupky nebránily v nalepení náplasti.
  • Aplikujte s opatrností
    Při aplikaci náplasti se vyvarujte nadměrného tahu. Aplikujte ji pečlivě a rovnoměrně, zajistěte, aby se celý povrch náplasti přilepil k pokožce.
  • Stlačte po aplikaci
    Po aplikaci náplasti jemně přejíždějte prsty po okraji náplasti, abyste zajistili pevné přilnutí ke kůži.
  • Přebytečný tlak
    Ujistěte se, že náplast je přilepena bez vzniku vrásek nebo vzduchových bublin. Vyhýbejte se vytváření přebytečného tlaku na náplast.
  • Používejte kvalitní náplasti
    Kvalitní náplasti mají lepší adhezi a jsou navrženy tak, aby zůstávaly na místě i v náročných podmínkách.

Pokud se náplast přesto odlepí, je vhodné ji včas vyměnit za novou. Dodržováním těchto tipů zajistíte, že náplast poskytne optimální ochranu a drží co nejdéle na svém místě.

Healee

Jak bezbolestně odstranit náplast?

Bezbolestné odstranění náplasti je důležité, aby nedošlo k poranění nebo podráždění pokožky. Následující kroky vám mohou pomoci:

1) Připravte se: Omyjte si ruce, abyste zabránili přenosu bakterií na ránu nebo odřeninu. Připravte si novou náplast, kterou použijete po odstranění té staré.

2) Opatrně odstraňte náplast: Pomalu a opatrně začněte od konce náplasti, přitom mírně natáhněte pokožku směrem ven od lepící strany. Pokud náplast drží příliš pevně, zkuste ji odstranit blízko u pokožky, téměř paralelně k ní.

3) Použijte vodu nebo olej: Pokud máte problémy s odstraněním náplasti, můžete její kraje navlhčit vodou nebo tělovým olejem. Při postupném odstraňování by měla náplast pomalu povolovat.

Jak bezbolestně odstranit náplast?

4) Použijte teplý obklad: Přiložte teplý obklad na náplast na několik minut. Teplý kompresní obklad pomůže změkčit lepidlo a usnadnit odstranění.

5) Nestrhávejte náplast: Vyvarujte se rychlému nebo prudkému odstranění náplasti, které by mohlo způsobit podráždění pokožky nebo bolest.

6) Použijte odstraňovač náplastí: Můžete také zkusit speciální odstraňovače náplastí, které jsou navrženy tak, aby pomohly rozpustit lepidlo a usnadnily odstranění.

healee

Jak odstranit lepidlo po náplasti?

1) Použijte olej: Navlhčete oblast s lepidlem olejem, jako je olivový nebo jiný rostlinný olej. Nechte olej působit alespoň několik minut, aby se lepidlo uvolnilo.

2) Odeberte lepidlo hadříkem nebo papírovým ubrouskem: Poté, co jste nechali olej několik minut působit, otřete oblast hadříkem nebo papírovým ubrouskem. Lepidlo by mělo být měkčí a snadněji odstranitelné.

3) Použijte mýdlo a vodu: Pokud olej nepomohl, umyjte postiženou oblast teplou vodou a mýdlem. Mýdlo by mělo pomoci rozpustit zbytky lepidla.

4) Vyzkoušejte alkohol nebo aceton: Pokud olej a mýdlo nestačí, vyzkoušejte bílý líh nebo aceton. Používejte je opatrně, abyste nepoškodili pokožku.

5) Nepoužívejte ostré předměty: Vyhněte se používání ostrých předmětů, jako jsou nože nebo pinzety, k odstranění lepidla, abyste zabránili poranění pokožky.

6) Opláchněte a osušte: Nakonec opláchněte postiženou oblast vodou a jemně ji osušte.

Vždycky se ujistěte, že používáte metody, které jsou vhodné pro konkrétní typ pokožky, a že nedochází k podráždění nebo alergickým reakcím. Pokud máte pochybnosti, konzultujte je s lékařem nebo farmaceutem.

healee

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Healee, které naleznete v kategoriích Náplasti voděodolné, Zdravotnické potřeby a Lékárničky a obvazy. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Náplasti voděodolné.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8594207461341
ZnačkaHealee
Forma  Náplast
Vlastnosti  Hypoalergenní  Sensitive  Voděodolné  Ochranný
Délka v cm100 cm
Originální názevHealee Voděodolná hypoalergenní náplast 1 m x 60 mm