Stadler Form ROGER Little Čistička vzduchu, White

Čistička vzduchu Roger Little filtruje viry, bakterie, prach a alergeny ve …

Zobrazit více

Čistička vzduchu Roger Little filtruje viry, bakterie, prach a alergeny ve vašem bytě nebo domě. Je to jediná čistička vzduchu na trhu, která zachytí 100 % škodlivých částic o velikosti pouhých 0,255 mikrometru. Certifikované filtry zničí až 99,3 % koronavirů (SARS-CoV-2)* a 99,9 % virů chřipky

Můžete mít za 3 dny ve čtvrtek 23. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již ve čtvrtek 23. 5. od 21:00
Pilulka Expresem již ve čtvrtek 23. 5. od 17:00
5 890 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Doprava zdarma Doprava zdarma

Čistička vzduchu pro alergiky

Čističky vzduchu certifikované Evropským centrem pro výzkum alergií (ECARF) byly nezávisle testovány, aby se potvrdilo, že čističky vzduchu Roger Little jsou plně přizpůsobeny potřebám alergiků. Díky vysoce kvalitnímu duálnímu filtru odstraňují ze vzduchu kromě škodlivých částic také pyl a prach.

Filtruje ze vzduchu koronaviry

Výsledky testů nezávislých evropských laboratoří prokázaly, že čistička vzduchu Roger Little odstraňuje ze vzduchu až 99,3 % živých virů SARS-CoV-2*, které způsobují COVID-19, a pomáhá tak udržovat vzduch ve vašem domě a bytě čistý a zdravý.

Nejvýkonnější čistička vzduchu na trhu

Stisknutím jediného tlačítka čistička vzduchu odfiltruje neviditelné viry, alergeny nebo znečišťující látky ve vaší domácnosti nebo kanceláři. Díky rychlosti čištění vzduchu 231 m3/hod (CADR) dokáže čistička změnit vzduch v místnosti o rozloze až 33 m2 za pouhých 20 minut.

Filtruje až 99,9 % virů chřipky typu A

Nezávislý test AIRMID potvrdil, že Roger Little odfiltruje ze vzduchu až 99,9 % všech virů chřipky A za 60 minut.** S antivirovou čističkou vzduchu zůstane vzduch ve vaší domácnosti a kanceláři čistý a zdravý.

Důkazem funkčnosti jsou certifikáty

Funkčnost a výkon čističek vzduchu Roger Little potvrzují certifikáty nezávislých evropských laboratoří Airmid heatlhgroup a Evropského centra pro alergie ECARF. Kvalitu duálního filtru Dual FilterTM potvrdila společnost TÜV NORD a množení bakterií v předfiltru zabraňuje hygienická technologie Sanitized®.

Patentovaný duální filtr™ s HEPA H12

Patentovaný duální filtr™ je kombinací filtru HEPA H12 a filtru s aktivním uhlím. Zachytí 100 % ultrajemných částic větších než 0,255 mikrometru (test TÜV NORD). Filtr HEPA H12 zachycuje pyl a prach, ale také nejjemnější částice, jako jsou nebezpečné viry a bakterie. Uhlíková část filtru odstraňuje nepříjemné pachy, škodlivé plyny a těkavé látky.

Vyjímatelný antimikrobiální předfiltr

Tkaninový předfiltr doplňuje design čističky a zároveň odstraňuje ze vzduchu větší prachové částice. Tím chrání dvojitý filtr™ a prodlužuje jeho životnost. Integrovaná technologie Sanitized®*** zabraňuje růstu bakterií a mikrobů uvnitř filtru.

Senzor neustále monitoruje kvalitu vzduchu

Čistička vzduchu Roger Little pomocí senzoru znečišťujících látek neustále vyhodnocuje kvalitu vzduchu ve vaší domácnosti. Díky tomu máte neustálý přehled o aktuálním znečištění vzduchu.

Bezstarostný automatický režim

Při zapnutí automatického režimu čistička nepřetržitě sleduje kvalitu vzduchu a inteligentně přizpůsobuje svůj výkon aktuálnímu stavu ovzduší. Čím vyšší je znečištění vzduchu v bytě nebo kanceláři, tím vyšší je výkon čističky.

Pracuje i v noci, ale neruší

Pokud vás ruší světlo indikátorů LED, které jsou na ovládacím panelu čističky vzduchu, ztlumte je jediným tlačítkem. V nočním režimu kontrolky zhasnou, ale čistička vzduchu pracuje dál.

Je vzduch ve vaší domácnosti nebo kanceláři čistý?

Pomocí tří barev světelného indikátoru (modrá, oranžová, červená) informuje čistička vzduchu o aktuálním znečištění v místnosti.

Čistička vzduchu myslí na všechno

Díky inteligentnímu časovači filtru HEPA RESET vás Roger Little upozorní na nutnost výměny dvojitého filtru. Doporučujeme jej měnit v intervalu 8 až 12 měsíců v závislosti na znečištění ovzduší.

Minimalistický dotykový panel

Dotykový ovládací panel čističky je neviditelný a aktivuje se, když po něm lehce přejedete prstem nebo krátce stisknete tlačítko napájení.

Vysoký výkon, snadná manipulace

Snadnou manipulaci s čističkou vzduchu zajišťuje skrytá rukojeť a nízká hmotnost. Můžete ji přenášet z místa na místo bez větší síly a námahy.

Z rukou designérů

Designéři výrobku vtiskli celé rodině Roger (Roger, Roger Big, Roger Little) jedinečný design. Díky němu se tyto čističky stanou nepřehlédnutelným kouskem ve vaší domácnosti. Ve spolupráci s inženýry se designérům podařilo zabalit vysoký výkon čističek vzduchu Roger do neuvěřitelně kompaktních rozměrů, které z nich činí jedny z nejmenších na trhu.

Technické údaje:

  • Velikost místnosti (výměna 3X/H)max. 33 m² / 83 m³
  • Velikost místnosti I (výměna 5X/H)max. 20 m² / 50 m³
  • Kadr 231 m³/hod
  • 5 úrovní výkonu
  • Počet filtrů 1x Roger Little Dual Filter™, 1x Roger Little Textile Prefilter
  • Dvojitý filtr Roger Little ™HEPA H12 a filtr s aktivním uhlím
  • Textilní předfiltr se sanitárním®
  • Počet čidel kvality vzduchu 1
  • Timer 1 - 7 h
  • Rozměry 330 x 450 x 170 mm
  • Hmotnost 4,7 kg
  • Hladina hluku 8 – 59 dB(A)
  • Variabilní napětí 100 až 240 V
  • Příkon 3 – 40 W

Produkty pro čištění vzduchu jsou klíčové pro udržení čistého a zdravého domácího prostředí. Efektivně odstraňují alergeny, prach, znečištění a dokonce i viry ze vzduchu, což významně snižuje riziko respiračních onemocnění a alergických reakcí. Moderní čističe vzduchu mohou také pomoci odstranit nepříjemné pachy a udržet vzduch ve vašem domě svěží.

Vyzkoušejte také další výrobky značky Stadler Form, které uvidíte v kategoriích Čističky vzduchu, Akce a slevy a Elektro. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Čističky vzduchu.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN7630850300444
ZnačkaStadler Form
Originální názevČistička vzduchu Stadler Form, 33 m2, CADR 231 m3/h, duálny HEPA a uhlíkový filter, indikátor kvality vzduchu, WiFi
Ke staženíPříbalová informace