Avène Cleanance (9 produktů)

Avène Cleanance

Avène Cleanance

Co takhle uzavřít smír se svou pletí?

Čištění akné je úkol, který bereme velmi vážně. A přípravky Cleanance pro péči o pleť jsou i nadále důkazem našeho 30letého závazku vůči všem typům pleti se sklonem k akné.

Čištění, korekce, podpora nebo zkrášlení mastné nebo aknózní pleti u dospívajících nebo dospělých žen: kompletní řada, která zaručuje účinnost a vysokou snášenlivost, ať už samostatně nebo v kombinaci s léčbou na předpis. Nevzdávejte se, Cleanance stojí v tomto boji po vašem boku!

avene

Proč Avène Cleanance?

Avène Cleanance

Prokazatelná účinnost

Avène Cleanance

Vysoká snášenlivost

Avène Cleanance

Pro mastnou a aknózní pleť

Avène Cleanance

Pro dospělé i dospívající

Nová rostlinná látka: COMEDOCLASTIN™

Comedoclastin™, inovace s patentovanými* vlastnostmi, exkluzivně vyvinutá laboratořemi Pierre Fabre, se získává ze semen ostropestřce mariánského

Redukuje pupínky a omezuje jejich opětovný výskyt tím, že působí v klíčové fázi procesu vzniku pupínku, přímo u jeho příčiny. Tím, že zabraňuje přeměně mazových folikulů v mikro černé tečky, pomáhá udržet pupínky na uzdě.

Cleanance WOMEN

Účinnost přípravků Cleanance přizpůsobená životu (a pleti) dospělých žen

Pupínky a akné, které jsou většinou spojovány s dospíváním, postihují i dospělé, ale v jiné podobě. Jedná se hlavně o zánětlivé pupínky, často v dolní části obličeje, jejichž vymizení nějakou dobu trvá.

Pokožka dospělých žen je citlivá, smíšená nebo suchá a je obzvláště náchylná ke každodennímu působení nepříznivých vlivů. Může reagovat leskem, rozšířenými póry a vést k výskytu nedokonalostí a jejich přetrvávání. Je těžké se s těmito nedokonalostmi vyrovnat, protože mohou podrývat sebevědomí a někdy zanechávají hořkou příchuť déjà vu.

Cleanance WOMEN

Korekční sérum při akné dospělých

Tato skutečně koncentrovaná korekční péče pro vypnutí pleti pomáhá obnovit hladkou a zářivou pleť, aniž by obětovala příjemný pocit při používání. Díky látce P-Refinyl™ a kyselině glykolové tento přípravek okamžitě stahuje póryzjemňuje strukturu pleti. 

Noční péče při akné dospělých

Toto ošetření tvrdě zasáhne vůči vašim pupínkům a zároveň vám poskytne komfort a výživu. Obohacený o retinaldehyd, dermatologickou účinnou látku uznávanou již více než 30 let, pomáhá redukovat pupínky a tmavé skvrny po nich, aby byla pleť sjednocenější a krásnější. 

Zdokonalující emulze

Denní krém, který koriguje nedokonalosti a zároveň zajišťuje 24hodinovou hydrataci. Díky systému filtrů Sunsitive Protection SPF 30 bude vaše pokožka chráněna před škodlivými účinky slunečního záření a rizikem vzniku tmavých skvrn po pupíncích. Lehce tónovaný krém přirozeně sjednocuje pleť.

Cleanance HYDRA

Cleanance HYDRA

Řada kompenzačních čisticích a pečujících přípravků pro obnovení komfortu pleti vysušené lékařskými přípravky.

Léčba těžkého akné vysušuje přebytečný maz, a tím pleť zbavuje pupínků. Někdy však má vedlejší účinek v podobě vysušování pokožky obličeje. Tato suchost je velmi nepříjemná a může přetrvávat nebo dokonce zesilovat po celou dobu léčby, což vede pacienty k jejímu předčasnému ukončení.

Aby mohla léčba lépe plnit očekávání pacientů a poskytovat lepší komfort po celou dobu léčby, vyvinula Eau Thermale Avène řadu Cleanance HYDRA: péči speciálně vyvinutou pro zklidnění a regeneraci pokožky oslabené vysušujícími přípravky.

Zklidňující pečující krém při medikamentózní léčbě akné

Díky krému Cleanance HYDRA a jeho trojímu účinku na pokožku můžete obnovit komfort své pleti. Tento přípravek obnoví hydrolipidický film, zklidní podráždění a zmírní zarudnutí, takže můžete v klidu pokračovat v léčbě předepsané dermatologem.
 

Zklidňující mycí krém při medikamentózní léčbě akné

Čistit, ale nedráždit: to je výzva, když máte pleť se sklonem k akné, která je již oslabená léčbou akné. Cleanance HYDRA zklidňující mycí krém při medikamentózní léčbě akné jemně čistí, zklidňuje a vyživuje do hloubky pokožku, která je vystavena vysušujícím a dráždivým přípravkům. 

Další výrobky řady Avène Cleanance

Cleanance čistící gel

Čisticí, lehce pěnivý čisticí gel pro mastnou pleť nebo pleť se sklonem k akné. Pleť je čistá, svěží, pročištěná a méně lesklá. Díky svému fyziologickému pH neobsahuje mýdlo a pleť ho velmi dobře toleruje.
 

Cleanance Micelární voda

Micelární voda složená z 99 % ze složek přírodního původu, odstraňuje i jemné částečky znečištění, aby zanechala pleť čistou, svěží a zmatněnou. Pomáhá obnovit přirozenou rovnováhu pleti. Vhodné i na odlíčení očí. Neštípe.

Cleanance A.H.A Exfoliační sérum

Exkluzivní duo kyseliny mléčné a kyseliny jantarové pomáhá redukovat nedokonalosti, póry a skvrny. Pleť zklidňuje, posiluje a obnovuje její rovnováhu. Určené pro citlivou pleť a testované na pleti se sklonem k akné.

Cleanance Detoxikační maska

Díky exkluzivní kombinaci koncentrovaných absorpčních jílů (19 %) a exfoliačního perlitu čistí, zmatňuje a stahuje póry. Zanechává pokožku příjemnou a zklidněnou.

 

Cleanance Comedomed Lokální vysušující emulze

Napomáhá redukovat lokální nedokonalosti a eliminovat jizvy a stopy, které jsou jejich následkem. Emulze se snadno dávkuje a aplikuje díky přesnému hrotu a díky svému složení rychle proniká do pokožky.
 

Cleanance COMEDOMED Koncentrovaná péče proti nedokonalostem akńozní pleti

Snižuje výskyt akné a černých teček. Bojuje proti nedokonalostem pleti v místě jejich vzniku a zajišťuje účinek proti jejich opakovanému výskytu. Zanechává pleť matnou.

avene

 

Avène Cleanance ComedoMed péče 30 ml

Avène Cleanance ComedoMed péče 30 ml

Můžete mít zítra
Avène Cleanance zmatňující emulze 40 ml

Avène Cleanance zmatňující emulze 40 ml

Můžete mít zítra

Avène Cleanance Women Noční péče - akné 30 ml

Můžete mít za 14 dní ve čtvrtek 6. 6.

Avène Cleanance A.H.A Exfoliační sérum 30 ml

Můžete mít za 14 dní ve čtvrtek 6. 6.
Avène Cleanance Micelární voda - akné 400 ml

Avène Cleanance Micelární voda - akné 400 ml

Můžete mít za 14 dní ve čtvrtek 6. 6.
Avène Cleanance ComedoMed SPOT treatement 15 ml

Avène Cleanance ComedoMed SPOT treatement 15 ml

Můžete mít za 14 dní ve čtvrtek 6. 6.
Avène Cleanance Women Korekční sérum - akné 30 ml

Avène Cleanance Women Korekční sérum - akné 30 ml

Můžete mít za 14 dní ve čtvrtek 6. 6.
Avène Cleanance - recenze a zkušenosti zákazníků
Zajímá vás, jaké zkušenosti mají s produkty Avène Cleanance ostatní zákazníci? Mrkněte na jejich recenze. Ať nekupujete zajíce v pytli.
Produkty kategorie Avène Cleanance lidé hodnotí na 100 %
Recenze produktu: Avène Cleanance HYDRA Zklidňující krém 40 ml
5 / 2x
Spokojnost
Recenze produktu: Avène Cleanance Women Korekční sérum - akné 30 ml
5 / 1x
je to super rychlá pomoc na akné boláky v již pokročiém stavu . doporučuji , nemám námitek
Recenze produktu: Avène Cleanance Hydra Zklidňující mycí krém 200 ml
5 / 1x
Spokojnosť
Recenze produktu: Avène Cleanance Čisticí gel pro citlivou pleť se sklonem k akné 400 ml
5 / 4x
Používam aj s ďalšími produktami z tejto rady starostlivosti. Som veľmi spokojná, používam večer pred spaním, pre dôkladné očistenie pleti. Naozaj konečne niečo, čo mi pomáha
Recenze produktu: Avène Cleanance ComedoMed péče 30 ml
4.8 / 5x
Celý život mám problematickú pleť a žiadny krém mi nesedel. Objavila som ale rad starostlivosti od Avene a bola som milo prekvapená. Cca po 2 mesiacoch sa moja pleť veľmi zlepšila, vyrážka sa síce nejaká občas objaví, ale je to nič v porovnaní s tým, čo to bolo pred tým. Má ľahkú gélovú textúru, nemám z neho mastnú pleť a naozaj mi pomáha.