Elektrické nosní odsávačky - Pro kojence (5 produktů)

Uživatelé si nejvíc oblíbili řady BabyOno. Nejlépe hodnoceným produktem je BabyOno Odsávačka nosních hlenů elektronická.

Uživatelé si nejvíc oblíbili řady BabyOno. Nejlépe hodnoceným produktem je BabyOno Odsávačka nosních hlenů elektronická.

Elektrické nosní odsávačky - Pro kojence - recenze a zkušenosti zákazníků
Zajímá vás, jaké zkušenosti mají s produkty Elektrické nosní odsávačky - Pro kojence ostatní zákazníci? Mrkněte na jejich recenze. Ať nekupujete zajíce v pytli.
Produkty kategorie Elektrické nosní odsávačky - Pro kojence lidé hodnotí na 62 %
Recenze produktu: Miobebee elektrická odsávačka nosních hlenů
4.5 / 8x
Dokaze odsavat jak obycejnou rymu tak i bezne znecisteni nosu. Za me - ok
Recenze produktu: Canpol babies Elektrická nosní odsávačka Easy&Natural
4 / 6x
pouzivam ústní odsávačku, tou odsaju hodně, ale tato ač se tváří, že táhne nevysaje vůbec nic.. ani jeden výkon neni dostatecny n
Recenze produktu: BabyOno Odsávačka nosních hlenů elektronická
2.8 / 12x
Malý výkon, nesaje skoro vůbec
Recenze produktu: Vitammy COLIBRI elektrická odsávačka hlenů
2.2 / 5x
Po příchodu domů a prvním testu radost, nadšení z dobré koupě, odsávání dostačující. Druhá praktická zkouška po několika hodinách taky v pořádku. V noci jsme zjistili, že výkon se ztratil, žádné odsávání, hlučnost se zdvojnásobila a byl cítit smrad z přehřívajícího se motorku v odsávačce. Hned ráno jsem ji šel vrátit a koupil si vhodnější náhradu za 250 Kč v lékárně s možností napojení odsávačky na vysavač, která funguje rychle a bezchybně!!!
Recenze produktu: Depan elektrická odsávačka nosních hlenů ME8202X
2 / 4x
Výše.

Produkty z kategorie Elektrické nosní odsávačky jsem pro vás seřadil od nejlépe hodnocených. Od nejlevnějších produktů jsme seřadili kategorii Elektrické nosní odsávačky. Nebo se podívejte na produkty z kategorie Elektrické nosní odsávačky seřazené od těch nejkvalitnějších kousků.