PB Lauben Digitální horkovzdušná trouba s fritézou 1500SB

Horkovzdušná trouba s fritézou, objem 15 l, 10 automatických programů, …

Zobrazit více

Horkovzdušná trouba s fritézou, objem 15 l, 10 automatických programů, manuální nastavení, kuchařka v balení, digitální displej, pečení, sušení, grilování, dotykové ovládání, teplota 80 – 200°C, čas 5 – 60 min, grilovací mřížka, rotační fritovací koš, rožnicí jehla na kuře, 2 klasické mřížky, odkapávací tác, odnímatelná dvířka pro snazší čištění, příprava 3 pokrmů najednou, odnímatelné části vhodné do myčky

Můžete mít zítra  více info
2ks skladem
V Pilulka Boxu již zítra od 15:30
Pilulka Expresem již zítra od 09:00
3 512 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Zánovní Zánovní
Doprava zdarma Doprava zdarma
Nakupujte společně
PB Lauben Digitální horkovzdušná trouba s fritézou 1500SB
Hodnocení produktu 4.9
plusLauben Hot Air Fritéza 4000BC
Hodnocení produktu 5
PB Lauben Digitální horkovzdušná trouba s fritézou 1500SB
+ Lauben Hot Air Fritéza 4000BC
6 002 Kč
PB Lauben Digitální horkovzdušná trouba s fritézou 1500SB
Hodnocení produktu 4.9
plusEucerin AntiPigment Vánoce 2023 - denní krém + noční krém
PB Lauben Digitální horkovzdušná trouba s fritézou 1500SB
+ Eucerin AntiPigment Vánoce 2023 - denní krém + noční krém
5 202 Kč
4.9
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotilo 10 zákazníků
Napsat hodnocení
5
9x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x

Upozornění: Zánovní: - Krátce používané zboží (např. vrácené v rámci 14 denní lhůty) Může jevit nepatrné známky používání a nebýt v původním obalu. Případná další závada je upřesněna na začátku textu.

Smažené nemusí nutně znamenat nezdravé. S digitální horkovzdušnou troubou a fritézou Lauben si můžete na svých oblíbených křupavých pokrmech pochutnat s čistým svědomím. Trouba nabízí 10 přednastavených programů, které jsou šité na míru konkrétním surovinám a suverénně nahradí několik domácích spotřebičů. Těžko si představit lepší řešení do menších prostor.

Vyrážíte na prázdniny karavanem? S touto troubou, která nezabere více místa než jeden větší hrnec, máte vystaráno prakticky pro všechny druhy jídla, které si vy nebo vaše ratolesti vymyslí. Ušetřete místo v kuchyňce na chatě, nehyzděte si světnici s kachlovými kamny na chalupě přehlídkou spotřebičů. Ovšem bez kompromisů v pestrosti stravy.

Lauben Hot Air Fryer Oven 1500SB funguje na principu 360° cirkulace horkého vzduchu, který jídlo ohřívá ze všech směrů, a není tak třeba použít téměř žádný olej. Díky pachovému filtru můžete na nevábnou vůni, která běžně doprovází smažení a pečení, klidně zapomenout. Troubu jsme navíc vybavili digitálním dotykovým displejem, na kterém si můžete zvolit buď jeden z přednastavených programů, nebo manuálně nastavit teplotu a čas přípravy. Jak je u nás zvykem, v základním balení najdete kompletní výbavu.

Lauben Air Fryer Oven má kapacitu 15 l, bez problému se do ní vejde celé kuře nebo 3 menší pizzy. Využít můžete i bohaté příslušenství, od rožnicí jehly na perfektní grilované kuře, po fritovací koš na křupavé domácí hranolky.

Multifunkční využití

S Lauben Hot Air Fryer Oven máte na výběr z 10 přednastavených programů, které jsme připravili s ohledem na specifika jednotlivých surovin. Vybírat můžete z těchto režimů: Předehřátí, Hranolky, Maso, Ryby, Krevety, Pizza, Kuře, Dort, Grilované kuře, Sušení. Pokud vám žádná z nabízených variant nebude vyhovovat, nevadí. Teplotu i čas přípravy si můžete jednoduše nastavit sami na dotykovém displeji. Ať už se rozhodnete jakkoliv, výsledkem bude vždy dokonale propečené a křupavé jídlo.

Smažení bez tuku

Ke smažení neodmyslitelně patří spousta tuku, a proto se této lákavé úpravě často vyhýbáme. S horkovzdušnou troubou a fritézou Lauben si můžete vychutnat své oblíbené jídlo s čistým svědomím. Díky 360° cirkulaci horkého vzduchu ho totiž připravíte i bez tuku. Jídlo nebude mastné, ale zároveň si zachová křupavost, chuť, vůni i správnou strukturu.

Snadná údržba, bohaté příslušenství

Ovládání Air Fryer Oven je intuitivní a zvládne jej každý. Požadovaný program si nastavíte na dotykovém displeji, na kterém můžete kontrolovat teplotu a dobu přípravy. Díky průhledným dveřím a osvětlení interiéru můžete pokrm snadno zkontrolovat i vizuálně. Součástí trouby je bohaté příslušenství, které lze mýt v myčce nádobí. Pro ultra snadné čištění jsou dvířka zcela odnímatelná. Potěší vás i vkusný minimalistický design, video tutorial a kuchařka s nápaditými recepty, která je součástí balení.

Zkuste také další produkty značky Lauben, které naleznete v kategoriích Pilulka bazar, Akce a slevy a Elektro. Výrobek hodnotilo 10 zákazníků a 100 % z nich by ho doporučilo ostatním. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Pilulka bazar.

EAN6001094536
ZnačkaLauben
Stav zboží  Zánovní
Originální názevPB Lauben Air Fryer Oven 1500SB - Zánovní