Alteya Organics Alteya Olej ze skořice cejlonské (listy) 100% Bio 10 ml

Skořice je známé koření, které se široce používá nejen na kulinářské, ale i na …

Zobrazit více

Skořice je známé koření, které se široce používá nejen na kulinářské, ale i na terapeutické účely a jako tradiční a bylinná medicína.

Můžete mít ve čtvrtek 16. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již ve čtvrtek 16. 5. od 17:00
Pilulka Expresem již ve čtvrtek 16. 5. od 13:00
339 Kč
Cena za 10 ml: 339,00 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotilo 5 zákazníků
Napsat hodnocení
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Tento éterický olej pochází z malého stálezeleného stromu, který se nazývá Cinnamomum zeylanicum. Kůra stromu se destiluje s párou, aby se získal olej, což je časově a pracovně náročný proces. Náš organický olej ze skořicové kůry má silnou, výraznou, velmi teplou a kořenitě-sladkou aroma, které připomíná známou vůni skořicového koření. Vyznačuje se vysokou koncentrací cinnamaldehydu, díky níž je tento olej poměrně silný, proto vyžaduje nižší rychlost ředění při lokální aplikaci. Je známo, že olej ze skořicové kůry má antioxidační vlastnosti, díky čemuž je prospěšný pro předčasné stárnutí pokožky. Esenciální olej se často používá v difuzéru, na čištění vzduchu a na podporu imunity v zimních měsících. Teplá a intenzivní aroma, která se široce používá v aromaterapii, dodává energii smyslem a inspiruje tvořivost.

Výhody

Nabité silnými antioxidanty, jako jsou polyfenoly, které pomáhají chránit tělo před oxidačním poškozením způsobeným volnými radikály, často odpovědnými za předčasné stárnutí. Předpokládá se, že stimuluje krevní oběh. Při topickém nanášení zředěného oleje je příznivý pocit oteplení. Je známo, že jeho silná aroma stimuluje smysly (afrodisiakum) a inspiruje tvořivost. Olej ze skořicové kůry údajně pomáhá v zimních měsících čistit vzduch a podporovat imunitní systém.

Použití

Difuzní olej ze skořicové kůry na čištění vzduchu a na podporu imunitního systému v zimních měsících. Přidejte několik kapek do domácího čisticího prostředku pro kutily, abyste zlepšili jeho čistící vlastnosti a rozšířily teplou skořicovou aroma přidejte 1 - 2 kapky na základový olej a jemně vetřete na pokožku. Tato směs může pozitivně ovlivnit krevní oběh pomoci uvolnit napjaté nebo unavené svaly. Smíchejte s nosičových olejem (například kokosovým) a použijte na zahřátí a stimulaci masáže pokožky hlavy.

Upozornění

Skořicový olej je vysoce koncentrovaný éterický olej. Vždy řeďte. Možná citlivost pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná, kojíte nebo pokud jste v péči lékaře, poraďte se se svým lékařem. Zabraňte kontaktu s očima, sliznicemi a citlivými oblastmi.

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Alteya Organics, které uvidíte v kategoriích Drogerie, Aromaterapie a Esenciální oleje. Výrobek hodnotilo 5 zákazníků a 100 % z nich ho doporučuje. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Esenciální oleje.

EAN3800219795189
ZnačkaAlteya Organics
Forma  Olej
Na co je  Na posílení imunity  Na vrásky
Vlastnosti  BIO
Certifikáty  Cruelty-free  Non GMO  Vegan  Gluten-free
Druh vůně  Aromatická  Dřevitá
Velikost balení10 ml
Originální názevOlej ze skořice cejlonské (listy) 100% Bio Alteya 10 ml