Vibrační anální kolíky - Silikon (9 produktů)

Vyzkoušejte vibrační anální kolík během sexu či masturbace. Můžete tak zesílit orgasmus a zvýšili sexuální potěšení. Vibrace nepřinášejí jen příjemné erotické chvění, ale také stimulují mužskou prostatu. Masáž prostaty je prevencí před rakovinou …

Zobrazit více

Vyzkoušejte vibrační anální kolík během sexu či masturbace. Můžete tak zesílit orgasmus a zvýšili sexuální potěšení. Vibrace nepřinášejí jen příjemné erotické chvění, ale také stimulují mužskou prostatu. Masáž prostaty je prevencí před rakovinou prostaty a jejím zbytnění. Na své si přijdou ale i dámy. Konečník a pochvu odděluje jen tenká přepážka, a proto je možné dráždit nervová zakončení i skrz konečník.

Na výběr máte několik materiálů, tvarů  a funkcí, stejně jako je tomu u ostatních erotických pomůcek. U nafukovací varianty vede z kolíku hadička s pumpičkou, která je opatřena regulací upouštění vzduchu. Nafukováním dochází k výraznému zvětšení kolíku, a tím i zvýšení sexuálního prožitku. 

Anální vibrační kolíky se dobíjejí buď přes USB kabel, který bývá součástí balení nebo pomocí baterií. U určitých typů můžete volit z několika vibračních programů, které můžou dovést váš sexuální zážitek až na vrchol. Užívejte si sebepoznávání i to vzájemné s láskou a naplno.

 

Nejlépe hodnoceným výrobkem je Lola Games Vibrační anální kolík Spice It Up New Edition Excellence Ultraviolet. Uživatelé nejlépe hodnotí řady Durex, Man Dreams a Rocks Off.

Durex SEX Play anální kolík vibrační

Durex SEX Play anální kolík vibrační

Můžete mít dnes
Pretty Love Masáž prostaty Eudora

Pretty Love Masáž prostaty Eudora

Můžete mít za 11 dní v pondělí 3. 6.

Lola Games Anální vibrační kolík Spiral Black

Můžete mít za 12 dní v úterý 4. 6.
Bathmate Prostate Vibe

Bathmate Prostate Vibe

Můžete mít za 11 dní v pondělí 3. 6.

Ohmama Prostate Vibrating E-Stimulator

Můžete mít za 11 dní v pondělí 3. 6.
Vibrační anální kolíky - Silikon - recenze a zkušenosti zákazníků
Zajímá vás, jaké zkušenosti mají s produkty Vibrační anální kolíky - Silikon ostatní zákazníci? Mrkněte na jejich recenze. Ať nekupujete zajíce v pytli.
Produkty kategorie Vibrační anální kolíky - Silikon lidé hodnotí na 100 %
Recenze produktu: Lola Games Vibrační anální kolík Spice It Up New Edition Excellence Ultraviolet
5 / 1x
1

Podívejte se na produkty z kategorie Vibrační anální kolíky seřazené od nejlépe hodnocených. Zboží z kategorie Vibrační anální kolíky jsme pro vás poskládali od nejlevnějších po nejdražší. Nebo se podívejte na produkty z kategorie Vibrační anální kolíky seřazené od těch nejkvalitnějších kousků.