Little Dutch Vláčkodráha XXL základní sada

Vydejte se na nekonečné dobrodružství s dřevěnou Vláčkodráhou XXL od Little …

Zobrazit více

Vydejte se na nekonečné dobrodružství s dřevěnou Vláčkodráhou XXL od Little Dutch. Naskočte na vlak, autobus, taxi, nebo auto a prozkoumejte město. Tato sada s více než 100 díly nabízí mnoho kreativních možností. Pokaždé můžete vytvářet nové a nové kombinace. Každá dřevěná figurka má na obou stranách podrobné ilustrace.

Další varianty
ZOOStaniceZákladní sadaSet autíčekMěstoGaráže
Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Vydejte se na nekonečné dobrodružství s dřevěnou Vláčkodráhou XXL od Little Dutch. Naskočte na vlak, autobus, taxi, nebo auto a prozkoumejte město. Tato sada s více než 100 díly nabízí mnoho kreativních možností. Pokaždé můžete vytvářet nové a nové kombinace. Každá dřevěná figurka má na obou stranách podrobné ilustrace. Pro ještě větší zábavu je možné k základní dráze dokoupit i příslušenství jako je ZOO, Stanice, Hasičšská stanice, Garáž, Set autíček či kostky Město. Vhodné pro děti od 3 let. Rozměry: 145x85cm Vyrobeno z udržitelného dřeva certifikovaného FSC.

Zkuste také ostatní výrobky značky Little Dutch, které naleznete v kategoriích Dřevěné hračky, Hračky a Matka a dítě. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Dřevěné vláčky a koleje.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8713291444874
ZnačkaLittle Dutch
Certifikáty  FSC
Věk>3 let
Originální názevVláčkodráha XXL - Základní sada