Zpět do poradny
Dotaz z 16. 5. 2024

otoky očního víčka a červená víčka po plastice

Homeopatie

Dobrý den, doporučili byste mi, prosím, nějaká homeopatika pö plastice HV i DV - jedno oční víčko i po šesti týdnech otéka a obě víčka jsou červená. Děkuju za odpověď.

Na dotaz odpovídá:

Mgr. Martina Macfeldová

Dobrý den,
zásadním doporučovaným homeopatikem je Arnica Montana 15 CH 2x denně 5 granulí. Je vhodný v prevenci, v časné pooperační péči i ve fázi rekonvalescence. Zlepšuje pružnost cév, omezuje krvácení, urychluje vstřebávání hematomů a zmírňuje bolestivost po zákroku. Pokud Arnicu zkombinujete s lékem Ledum palustre 9 CH, uděláte dobře. Je stěžejním lékem na monokly, je výborný také na otok, kterému dělá dobře ledování. Dávkování 3 – 6x denně 5 granulí.

Apis mellifica 30 CH tento homeopatický lék přinese úlevu při jakémkoli otoku, je zvlášť vhodný na otoky víček i jako prevence možné alergické reakce na použité léky nebo dezinfekci při zákroku. Dávkování každou hodinu 5 granulí až do vymizení otoku. Ve vašem případě podávejte 2-3x denně 5 granulí.

Staphysagria 9 CH je jedinečná na hojení řezných ran, dokáže tlumit bolest v ráně, zvlášť když bolí při doteku. Dávkování 2–6x denně 5 granulí dle rozsahu řezné rány.

Pokud by se stav nezlepšoval, kontaktujte homeopata, který vám určí léky přímo pro vás.

S přáním pěkného dne Martina Macfeldová

Užitečné?

Doporučené produkty

Doporučené kategorie

Články

Všechny články

Nejhledanější témata

LékyNemoci a příznakyZdraví a prevenceBolestŽenské zdravíKůžeVýživaBylinkyZažíváníDermokosmetikaDuševní zdravíDětiImunitaKloubyAntikoncepceVitamíny a minerályAlergieVztahy a sexNervový systémTěhotenstvíPéče o těloOči a ušiChřipka a nachlazeníMočové cestyÚsta a zubyHomeopatieŽíly a cévyPéče o pleťErekceMužské zdravíSpánekKojeníCholesterol a krevní tlakDiabetesRegeneraceHubnutíReceptyMateřství a rodinaVlasy a nehtyCestování a výletyMazlíčciDýchací soustavaSportKrásaDětská výživaKoronavirusLékové interakceZácpaKosmetika pro mužeDomácnostPrvní pomocKašelInfekce

Podobné dotazy

Nejnovější dotazy

Zeptejte se lékárníka

Odborné rady a odpovědi na vaše dotazy, a to z pohodlí vašeho domova.

Všechny dotazy